Hoe te kijken naar Federer – Nadal Roland Garros 2019 streaming

Zoek uit waar je de halve finale Roland Garros 2019 tussen Federer – Nadal live streaming gratis kunt kijken op smartphones, computers en tablets

Rolland Garros 2019 heeft zijn slotact bereikt: de halve finales van de mannen worden vandaag gespeeld. De voorspellingen zijn nagekomen, de top vier op de ATP ranglijst staan tegenover elkaar: Djokovic vs Thiem, Federer vs Nadal. De Zwitser, die na een paar jaar terugkeerde op het Franse toernooi, bereikte de halve finale en liet uitstekend spel zien. Maar nu zal hij het moeten opnemen tegen Rafa Nadal, de nummer één favoriet om Roland Garros 2019 te winnen.

Federer – Nadal is de halve finale waar alle tennisfans van hebben gedroomd. Twee van de grootste tennissers van de laatste 15 jaar staan opnieuw tegenover elkaar in een halve finale van een Grand Slam. Dit wordt de 39e ontmoeting tussen Nadal en Federer, met de Spanjaard aan de leiding 23-15. Op gravel lijkt de uitdaging bijna eenzijdig, maar voordat hij zijn carrière beëindigt wil Federer nog een keer winnen in Parijs. De wedstrijd tussen Federer en Nadal op Roland Garros 2019 is exclusief voor Eurosport, dat de wedstrijd op Eurosport 1 zal uitzenden. Om Federer – Nadal op TV te zien, moet je verbinding maken met het Eurosport 1 kanaal op digitale terrestrische televisie. Voor fans is er de mogelijkheid om Roland Garros 2019 in streaming te volgen op Eurosport Player.

Federer – Nadal halve finale Roland Garros 2019: tijd

De wedstrijd tussen Federer en Nadal staat gepland om 12:50 uur.

Waar te kijken op tv halve finale Roland Garros 2019 Federer – Nadal

De halve finale van Roland Garros 2019 is, net als het hele toernooi, een Eurosport exclusive. Fans kunnen Federer – Nadal op tv bekijken op Eurosport 1, een kanaal op het satellietkanaal van Sky.

Hoe stream je de 2019 Roland Garros halve finale Federer – Nadal

Als je niet thuis bent, geen nood: je kunt de halve finale tussen Federer en Nadal in livestreaming bekijken op Eurosport Player, de on-demanddienst van Eurosport. Om toegang te krijgen tot Eurosport Player moet u abonnee zijn (maandelijks of jaarlijks) en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer). De Eurosport Player-applicatie kan worden gedownload van de Google Play Store en de App Store.

Om Federer – Nadal te streamen moet je Eurosport Player opstarten, je inloggegevens invoeren en op de Eurosport 1-banner op de startpagina klikken. Over een paar seconden begint de streaming van de halve finale van Roland Garros 2019.