Hoe Netflix kijken op Sky

Om Netflix te kijken op Sky moet je de Entertainment Plus-aanbieding activeren of al abonnee zijn van de dienst. Zo doe je dat

Sinds 9 oktober 2019 is Netflix beschikbaar voor klanten met een Sky Q-decoder. De overeenkomst tussen de twee bedrijven markeert een belangrijk keerpunt voor de Italiaanse markt en laat zien hoe verschillende tools kunnen integreren om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden.

Sky-klanten met een Sky Famiglia-abonnement en met Sky Q zullen een Netflix-abonnement met korting kunnen activeren, waarbij ze € 2 of € 6 minder betalen dan de catalogusprijs, afhankelijk van bepaalde eisen waaraan moet worden voldaan. Met de komst van Netflix wordt het aanbod van “externe apps” op de Sky Q-decoder verrijkt, dat tot nu toe bestond uit DAZN, Spotify, YouTube en Vevo.Sky heeft ook een nieuw aanbod gelanceerd voor degenen die nog geen Netflix-abonnement hebben. Het heet Entertainment Plus en biedt de mogelijkheid om inhoud en tv-series van Sky-makelij rechtstreeks op je persoonlijke profiel te bekijken. In de prijs zijn zowel het Netflix- als het Sky Family-abonnement inbegrepen. Hier leest u hoe u Netflix kunt kijken op Sky.

Netflix – Sky: what’s in the deal

Sky-klanten met een Sky Q Platinum-, Sky Q Black- of Sky Q Fibre-decoder vinden de Netflix-app ook in de App-sectie. U kunt toegang krijgen tot de applicatie met uw inloggegevens, als u al een Netflix-abonnement hebt, of door u te abonneren op de “Entertainment Plus”-aanbieding, waarmee u een abonnement met korting kunt nemen op het videostreamingplatform.

Wat is de Entertainment Plus-aanbieding

De Entertainment Plus-aanbieding is bedoeld voor mensen die al een abonnement hebben op het Sky Family-pakket en een Sky Q “familie”-decoder hebben. Intrattenimento Plus kost €15,39 per maand en omvat een Netflix-abonnement plus een Sky Family-abonnement.

Het abonnement op het videostreamingplatform verandert afhankelijk van het type decoder. Wie Sky Q Platinum met Sky Q Plus-dienst actief heeft, krijgt een abonnement op Netflix Premium waarmee Ultra HD-content en tot 4 accounts tegelijk kan worden bekeken (maandelijkse abonnementskosten zijn 15,99, wat wordt afgeprijsd naar 9,99).

Sky Q Black- of Sky Q fibre-klanten kunnen het Netflix Standard-plan activeren waarmee op maximaal 2 apparaten tegelijk in HD inhoud kan worden bekeken. Dit plan kost € 11,99 en wordt afgeprijsd naar € 9,99 (met een korting van € 2).

Hoe activeert u Entertainment Plus

De procedure die u moet volgen om Entertainment Plus te activeren, is heel eenvoudig. Je moet naar de sectie TV Series gaan, Netflix selecteren en dan “Entertainment Plus”. Volg vervolgens alle stappen op het scherm en voer uw persoonlijke PIN-code in om de aankoop te voltooien. Zodra u deze stap hebt voltooid, ontvangt u een bevestigingse-mail en een bericht op het scherm. Als u al een Netflix-abonnee bent, moet u dezelfde stappen volgen, maar wanneer u de Netflix-applicatie start, moet u uw aanmeldgegevens invoeren. Op deze manier wordt de betaling van het maandelijkse abonnement rechtstreeks op uw Sky-factuur gestort.

Goed nieuws ook voor Now TV-abonnees. De Netflix-app komt ook naar de Now TV Smart Stick en Now TV Box.

Hoe kan ik Entertainment Plus opzeggen

Er zijn geen problemen met het opzeggen van Entertainment Plus. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen en inhoud blijven bekijken tot het einde van de maand.