Telefonie-oplossing voor startende ondernemingen

Nieuw opgerichte ondernemingen staan voor een berg taken. Met “Up” biedt Starface nu een telefonieoplossing die is afgestemd op de eisen van startende ondernemingen: een cloud-gebaseerd VoIP-systeem met SIP-gebaseerde exchange-verbinding.

Ondernemingen in de startfase zijn in het bijzonder afhankelijk van efficiënte en krachtige communicatie. Met Starface Up biedt de telecommunicatiefabrikant een cloud-gebaseerd VoIP-telefoonsysteem met SIP-gebaseerde telefooncentraleverbinding dat speciaal is afgestemd op de behoeften van startende en kleine bedrijven. Hierdoor krijgen start-ups toegang tot een allround professionele communicatieomgeving met een verscheidenheid aan innovatieve communicatie- en samenwerkingstools.

Florian Buzin, Managing Director van Starface, over het nieuwe aanbod van oplossingen: “Met Starface Up stellen we start-ups in staat om te profiteren van de mogelijkheden van moderne UCC-platforms zonder dat ze hun eigen hardware hoeven te exploiteren of een langdurige contractuele verbintenis hoeven aan te gaan. Dit garandeert een professionele uitstraling en de oprichters kunnen zich concentreren op hun eigenlijke taken.”

Telefonie vanuit de Cloud

Starface Up: Bedrijfstelefonie out-of-the-box

Het telefoonsysteem in de cloud is ontworpen voor maximaal tien medewerkers en beschikt dankzij een geïntegreerde SIP-gebaseerde centraleverbinding over 20 gratis lokale nummers. Bovendien wordt gezegd dat het klaar is voor onmiddellijk gebruik. Volgens de provider kan Starface Up op elk moment worden uitgebreid, naar een groter platform worden geporteerd en maandelijks worden opgezegd.

De oplossing is naar verluidt zeer eenvoudig in te stellen via een selfservice op de homepage. Daarnaast biedt het platform een keur aan functies: van voicemail en uitgebreide groepsfunctionaliteiten tot de integratie van telefonie, e-mail, fax, chat en aanwezigheidsbeheer op de desktopcomputer van de gebruiker.

Altijd bereikbaar

Daarnaast gaat Starface Up krachtige mobiele clients voor Android- en iOS-gebaseerde smartphones ondersteunen. Dit betekent dat werknemers die onderweg zijn of zich in het thuiskantoor bevinden, op hetzelfde nummer kunnen worden bereikt als op kantoor. Bovendien zijn samenwerkingsfuncties zoals scherm- en bestandsdeling beschikbaar, waardoor efficiënter kan worden samengewerkt in gedistribueerde teams.

Een datacenter in Duitsland, dat 24 uur per dag wordt bediend, garandeert de noodzakelijke veiligheid van de cloud-oplossing. De systemen van de ondernemingen voldoen dus aan de voorschriften en hun gevoelige, persoonlijke gegevens worden te allen tijde beschermd. Een hotline in het Duits is beschikbaar voor vragen over service en ondersteuning.