WK Vrouwen, Italië – Jamaica waar te zien op tv en streaming

Zoek uit waar je gratis op tv kunt kijken en waar je kunt streamen op smartphones, tablets en computers WK Vrouwen Italië – Jamaica

Een krakend debuut. Tegen alle verwachtingen in heeft het Italiaanse vrouwenvoetbalteam de openingswedstrijd van het WK 2019 gewonnen tegen Australië, een van de favorieten van de vooravond (en die Brazilië met 3-2 versloeg in de tweede wedstrijd van de ronde). De meiden van Milena Bartolini speelden een geweldige wedstrijd, waarbij ze de aanvankelijke achterstand ongedaan maakten en in de laatste minuut de wedstrijd op zijn kop zetten.

De Azzurre hebben de verdienste dat ze een hele bevolking enthousiast maken voor een sport, vrouwenvoetbal, die tot nu toe werd mishandeld. Het debuut tegen Australië werd gezien door bijna 3 miljoen kijkers op Rai 2 met een aandeel van ruim 18%. En voor de wedstrijd van vandaag tegen Jamaica wordt opnieuw een recordaantal kijkers verwacht. Dankzij de overwinning in de eerste wedstrijd van het WK 2019 voor vrouwen heeft Italië een goede kans om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Nog een overwinning tegen Jamaica zou nodig zijn om bijna mathematisch zeker te zijn van slagen. Het Jamaicaanse nationale team is op papier veel zwakker dan het Italiaanse team, maar niets is vanzelfsprekend op een WK.

De tweede wedstrijd van het WK Vrouwen Italië – Jamaica wordt op tv uitgezonden door Rai en SkySport. De fans van het Italiaanse team zullen op TV Italië – Jamaica kunnen volgen op Rai 2, SkySport Uno en SkySport Mondiali. Er is de mogelijkheid om Italië – Jamaica in gratis streaming te volgen op RaiPlay.

Wereldbeker Vrouwen, Italië – Jamaica: aftraptijd

De aftraptijd voor Italië – Jamaica, de wedstrijd die geldt voor het WK Vrouwen 2019, is vastgesteld op 18:00 uur.

Waar is het WK Vrouwen Italië – Jamaica op tv te zien

Er wordt veel verwacht van Italië – Jamaica, de tweede wedstrijd van het WK Vrouwen 2019. De wedstrijd zal live op TV worden uitgezonden door zowel Rai als Sky, aangezien beide zenders de rechten voor de sportwedstrijd hebben gekocht. Om Italië – Jamaica Women’s World Cup 2019 op de kosteloze televisie te zien, moet je vanaf 17:45 afstemmen op Rai 2, of op SkySport Uno (201) of SkySport Mondiali (202) op de satelliet.

Hoe kijk je naar Italië – Jamaica Women’s World Cup gratis streaming op RaiPlay

Als je om 18:00 uur niet thuis bent, maak je geen zorgen, je kunt Italië – Jamaica gratis streaming kijken op RaiPlay, het on-demand platform van staats-tv. Om toegang te krijgen tot RaiPlay hoef je geen abonnementsgeld te betalen, maar kun je je alleen gratis abonneren op het platform en gebruikmaken van een van de ondersteunde apparaten (smartphone, tablet en computer). De RaiPlay-applicatie kan worden gedownload in de Google Play Store en App Store.

Om Italië – Jamaica van het WK Vrouwen gratis te streamen, moet je RaiPlay starten, je gegevens invoeren en op Dirette klikken. Er wordt een sectie geopend met de streaming van alle Rai kanalen en door Rai 2 te selecteren wordt de streaming van Italië – Jamaica gestart.

Hoe het WK Vrouwen 2019 Italië – Jamaica streaming op SkyGo te volgen

Als u een Sky-abonnee bent, heeft u de mogelijkheid om het WK Vrouwen 2019 Italië – Jamaica streaming te zien op SkyGo, het on-demand platform van de omroep. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet u niet alleen een Sky-abonnee zijn, maar moet u ook geregistreerd zijn op de website van de satellietzender en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer).

Om Italië – Jamaica live te kunnen streamen, moet u SkyGo opstarten, uw referenties invoeren en op TV-kanalen klikken. Er wordt een lijst geopend met alle kanalen die beschikbaar zijn voor streaming op Sky en als u naar beneden scrollt, vindt u SkySport One (201) en SkySport World (202). Kies een van de twee kanalen en klik op het pictogram “Play”: binnen enkele seconden begint de streaming van de WK-wedstrijd vrouwen Italië – Jamaica.

Voor de fans is er ook een live-tekstverslag van Italië – Jamaica op Virgilio Sport.