Hoe te kijken naar Italië – Kameroen volleybal op tv en gratis streaming

Om 21:15 uur staat Italië tegenover Kameroen in de eerste wedstrijd van het pre-Olympisch toernooi in Bari 2019: hier is hoe je de wedstrijd in streaming en live tv kunt kijken

Na het Italiaanse vrouwenvolleybal is het de beurt aan de mannen om te proberen kwalificatie te winnen voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Om de pas te krijgen zullen de Azzurri van Blengini het Pre-Olympisch toernooi moeten winnen, dat vanaf vanavond in Bari wordt gespeeld. Italvolley zal het moeten opnemen tegen Kameroen, Australië en Servië. De Azzurri zijn favoriet omdat ze thuis spelen, maar de wedstrijd van zondagavond tegen Servië zal beslissen wie doorgaat naar de volgende ronde en die winnen zal helemaal niet gemakkelijk zijn.

De coach van het nationale team vertrouwt op zijn beste mannen: Giannelli aan het roer en Juantorena, Zaytsev en Lanza in de aanval. Zij zullen de mannen zijn die spelen voor de pas naar de Olympische Spelen van volgend jaar. Het Servië van Grbic is een harde noot om te kraken, en al op het WK van vorig jaar brachten ze ons in grote moeilijkheden door ons in de slotfase met een onverbiddelijke 3-0 zege uit te schakelen. De Azzurri, de nederlaag indachtig, zullen een perfect pre-olympisch toernooi moeten spelen en van hun welverdiende vakantie genieten. Het debuut is vanavond tegen Kameroen: de wedstrijd wordt gespeeld om 21:15 uur en wordt live uitgezonden op RaiDue. De wedstrijd is ook in streaming te bekijken op RaiPlay.

Bari Pre-Olympisch Toernooi 2019: Italië’s groep

De groep wordt gevormd door vier teams: Italië, Servië, Kameroen en Australië. De grootste horde is de nationale ploeg van de Balkan: de wedstrijd van zondagavond wordt een echte finale: de winnaar gaat door naar de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Bij een nederlaag krijgt Italië in januari nog een laatste kans in een pre-Olympisch toernooi met slechts drie nationale teams.

Pre-Olympisch Bari 2019, Italië – Kameroen: speelschema

De aanvang van Italië – Kameroen is vastgesteld op 21:15 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in Bari

Waar kan ik Italië – Kameroen volleybal op tv zien

De wedstrijd is een exclusieve van Rai, dat Italië – Kameroen live zal uitzenden op Rai Due. De verbinding begint om 21:05 uur, terwijl de wedstrijd om 21:15 uur is vastgesteld.

Hoe kijk je Italië – Kameroen van het Pre-Olympisch toernooi in Bari 2019 in gratis streaming

Er is een mogelijkheid om Italië – Kameroen in gratis streaming te volgen: je moet daarvoor RaiPlay gebruiken, het on demand-platform van de Staatstelevisie. Om RaiPlay te gebruiken hoef je niet te betalen voor een abonnement, je hoeft je alleen maar aan te melden bij de dienst.

Om Italië – Kameroen te streamen moet je RaiPlay opstarten, je gegevens invoeren en op Dirette klikken. Een pagina zal openen met alle Rai kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en door te klikken op RaiDue zal de live stream van de wedstrijd starten. Forza azzurri!