Hoe te zien Inter – Lecce op tv en streaming DAZN

Om 20:45 uur staat Inter tegenover Lecce in de eerste dag van de Serie A 2019-2020. Ontdek hoe je de wedstrijd op tv en stream

Het debuut op de Inter-bank van Antonio Conte, de terugkeer van Lecce in de Serie A na moeilijke en gecompliceerde jaren. Het uitstel van de eerste speeldag van de Serie A 2019-2020 is Inter – Lecce: het wordt vanavond om 20:45 uur gespeeld in het San Siro stadion. Het is een wedstrijd waar de fans van beide teams reikhalzend naar uitkijken: de Nerazzurri hebben veel veranderd in de zomer en hun verklaarde doel is de Scudetto, terwijl de Pugliese de redding willen grijpen.

Het voorseizoen van Inter is erg goed geweest: het team heeft Conte’s tactische schermen al geassimileerd en lijkt klaar te zijn om op gelijke voet met Juventus te strijden. De aankoop van Godin, Sensi, Barella en Lukaku is een duidelijk signaal aan Juventus: Inter is klaar voor de Scudetto. Voor de eerste competitiewedstrijd voor eigen publiek zal Conte de best mogelijke opstelling kiezen: De Vrij en Skriniar in de verdediging, terwijl op het middenveld het trio Vecino-Brozovic-Sensi zal staan. Lukaku-Lautaro Martinez zal in de aanval zijn. Icardi is nu uit de selectie en wacht op het einde van de markt om te zien of een team zich zal melden. Het door Liverani geleide Lecce heeft een ploeg opgebouwd die op zoek gaat naar verlossing, met nog maar een handvol spelers over van de mannen die de redding wonnen.

Conte’s Inter-debuut is een DAZN-exclusief: het zal mogelijk zijn om de wedstrijd op tv en streaming op het sportplatform te bekijken.

Inter – Lecce: schema

De aftrap van Inter – Lecce is 20:45 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Giuseppe Meazza in San Siro.

De waarschijnlijke opstelling van Inter – Lecce

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva, Vecino, Brozovic, Sensi, Asamoah; Lautaro, Lukaku. Coach Conte

Lecce (4-3-1-2): Gabriel; Benzar, Rossettini, Lucioni, Calderoni; Petriccione, Tachtsidis, Majer; Shakhov; Lapadula, Falco. Allemaal. Liverani

Hoe kijk je Inter – Lecce op TV

Om Inter – Lecce op TV te kijken moet je een DAZN-abonnee zijn en een smart TV gebruiken of een Android TV box op je TV aansluiten. De live-uitzending begint om 8:15 uur met de studio voorafgaand aan de wedstrijd onder leiding van Diletta Leotta.

Hoe Inter – Lecce te bekijken via streaming

Met DAZN kun je Inter – Lecce ook via streaming bekijken. Start gewoon de DAZN app op je smartphone, pc, tablet of console en klik op de match box op de homepage. Om technische problemen met DAZN te voorkomen, raden wij u aan onze handige gids te lezen.

Als u geen DAZN-abonnement heeft, kunt u Inter – Lecce live kijken op Virgilio Sport.