Hoe Virtus Bologna – Fortitudo Bologna te zien op tv en streaming

Om 20:30 uur staan Virtus en Fortitudo tegenover elkaar in de derby van Bologna. Hier is hoe je de wedstrijd kunt bekijken in streaming en op tv

Christmas, time for presents, eating and… Bologna derby. Vanavond om 20.30 uur vindt in de nieuwe Virtus Segafredo Arena, een tijdelijke arena die op het kermisterrein van Bologna is gebouwd, de derby van Bologna tussen Virtus en Fortitudo plaats. 10 jaar na de laatste wedstrijd in de Serie A is de derby van Bologna, een van de meest hartverwarmende rivaliteiten in de Italiaanse sport, terug. Voor alle basketbalfans is Bologna “Basket City”, de Italiaanse stad waar de passie voor basketbal het sterkst is.

Na enkele moeilijke jaren, met faillissementen en degradaties naar de lagere divisie, is Bologna weer een belangrijke plaats voor het Italiaanse basketbal geworden. Virtus voert het klassement aan met 11 overwinningen en twee nederlagen, die in de laatste twee uitwedstrijden tegen Cremona en Sassari tot stand kwamen. Fortitudo, dat de rust begon te vinden, staat zesde in de stand met 8 overwinningen en 5 verliespartijen, met 4 W in de laatste vijf gespeelde wedstrijden. Met de komst van Segafredo begon Virtus aan een proces van constante groei, bekroond met de komst van Milos Teodosic in de zomer, momenteel de beste speler in de Serie A. Maar Fortitudo wil niet achterblijven: het wordt een spannende en hete derby vanaf de twee-bal.

Virtus – Fortitudo wordt live uitgezonden op Eurosport-kanaal Eurosport 2, te ontvangen via Sky. Fans kunnen de derby van Bologna in streaming bekijken op Eurosport Player. Hier lees je hoe je dat doet.

Virtus Bologna – Fortitudo Bologna: aanvangstijd

De tweekamp tussen Virtus – Fortitudo wordt op 25 december 2019 om 20:30 uur aangeheven.

Hoe kijk je Virtus Bologna – Fortitudo Bologna op tv

Om de basketbalderby van Bologna op tv te zien, moet je afstemmen op het Eurosport 2-kanaal van Sky.

Hoe Virtus Bologna – Fortitudo Bologna te streamen

Basketbalfans hebben twee opties om Virtus Bologna – Fortitudo Bologna te streamen: de Eurosport Player-app of DAZN.

Als u een Eurosport Player-abonnement hebt, moet u de app starten, uw referenties invoeren en op het vakje op de startpagina klikken dat aan de wedstrijd is gewijd. Over enkele seconden begint de streaming van Virtus Bologna – Fortitudo Bologna.

Ook op DAZN kunt u de derby van Bologna in streaming bekijken. Sinds enkele maanden zijn ook Eurosport-zenders aan het platform toegevoegd. Om Virtus Bologna – Fortitudo Bologna in streaming te volgen moet je de DAZN app starten en op de Eurosport 2 knop klikken op de homepage.