Hoe kijk je Barcelona – Inter Milaan op TV en streaming op free-to-air of Sky

Barcelona – Inter Milaan is de grote wedstrijd van de tweede dag van Champions Leage 2019 – 2020. Hier is hoe je de wedstrijd kunt volgen in streaming en op tv

Een van de grote wedstrijden van de tweede dag van Champions League 2019 – 2020 is Barcelona – Inter. De neroazzurri dagen een van de favoriete ploegen uit voor de eindoverwinning, die echter voortkomt uit een gecompliceerde start van het seizoen: in La Liga moet het een paar punten terugwinnen van Real Madrid, terwijl het in de Champions League debuteerde met een gelijkspel tegen Borussia Dortmund.

In tegenstelling daarmee staat Inter eerste in de competitie met volle punten: 6 overwinningen in 6 wedstrijden. Hun eerste Champions League-wedstrijd gaf echter enkele problemen te zien en tegen Slavia Praag kwamen ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel (in een comeback). Een nederlaag tegen Barcelona zou de doorgang van de ronde veel ingewikkelder maken. Daarom komt Antonio Conte naar Camp Nou met de best mogelijke opstelling, afgezien van de afwezigen (Lukaku is niet opgeroepen wegens een spierverrekking): Godin-de Vrji-Skriniar in de verdediging, Barella-Brozovic-Sensi op het middenveld, en Lautaro Martinez-Sanchez in de aanval. Barcelona zal het nog steeds moeten stellen zonder Messi, die sinds het begin van het jaar geblesseerd is. Griezmann en Suarez zullen er zijn.

Barcelona tegen Inter Milaan is een exclusief Sky-programma. De wedstrijd zal worden uitgezonden op SkySport One en gestreamd op SkyGo. De wedstrijd is ook te zien op NowTV, de OTT-dienst van de satellietzender.

Barcelona – Inter: speelschema

De wedstrijd staat gepland voor 21:00 uur.

Barcelona – Inter Milaan: speelschema

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Jordi Alba, Piqué, Lenglet, Semedo; de Jong, Busquets, Rakitic; Perez, Suarez, Griezmann.

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, de Vrij, Skriniar; Candreva, Barella, Sensi, Brozovic, Asamoah; Lautaro, Sanchez.

Hoe kijk je naar Barcelona – Inter op TV

Een van de meest verwachte wedstrijden van het jaar voor Inter-fans. Barcelona tegen Inter is op tv te volgen via SkySport Uno (kanaal 201). Sky heeft namelijk de televisierechten gekocht om alle wedstrijden van de Champions League 2019 – 2020 live uit te zenden.

De wedstrijd zal ook op tv worden uitgezonden op NowTV, het on-demand platform van Sky. Om de wedstrijd op tv te bekijken via NowTV moet je abonnee zijn van de dienst en beschikken over een smart tv of een Android tv-box.

Hoe kijk je Barcelona – Inter in streaming

Barcelona – Inter is ook beschikbaar in streaming op SkyGo, het on demand-platform van de satellietzender. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet u een Sky-abonnee zijn en geregistreerd zijn op de website.

Om Barcelona – Inter streaming te kijken, moet u SkyGo opstarten, uw referenties invoeren en klikken op TV-kanalen. Selecteer SkySport Uno en klik op de knop ‘Play’ om te beginnen met het streamen van de wedstrijd.

NowTV-abonnees kunnen Barcelona tegen Inter ook streamen: download de applicatie die beschikbaar is voor smartphones en tablets in de Google Play Store en App Store.

Als u geen Sky- of NowTV-abonnement hebt, kunt u Barcelona tegen Inter live volgen op Virgilio Sport.