Hoe live streaming Fognini – Zverev Roland Garros 2019 te bekijken

Zoek uit waar je de uitdaging tussen Fognini en Zverev op Roland Garros 2019 n gratis streaming op smartphones, tablets en computers kunt bekijken

Op weg naar de kwartfinale van Roland Garros 2019 krijgt Fognini te maken met Alexander Zverev, de nummer vijf van de ATP-ranking. De Italiaanse tennisser heeft de Duitser dit jaar op gravel al verslagen in de ronde van 16 op de Monte Carlo Masters 1000. Fognini speelt waarschijnlijk een van zijn beste seizoenen en een overwinning op Zverev zou hem naar de kwartfinales van een Grand Slam-toernooi brengen.

Het toernooi van de Italiaan verliep tot nu toe vrij soepel, met gemakkelijke overwinningen op Seppi, Delbonis en Bautista Agut, terwijl Zverev het in de eerste ronde moest afleggen tegen Millman en in de derde tegen Lajovic (finalist van de Monte Carlo Masters 1000). Ondanks het verschil in ranking, is Fognini geen underdog. In feite heeft hij een grote kans om de kwartfinales van Roland Garros 2019 te bereiken. Zverev heeft het dit jaar erg moeilijk en heeft het juiste gevoel op gravel nog niet gevonden.

Rolland Garros 2019 is een Eurosport exclusive die de wedstrijd tussen Fognini en Zverev zal uitzenden op haar satellietkanalen: Eurosport 1 en Eurosport 2. Fans kunnen Fognini-Zverev Roland Garros 2019 ook streamen op Eurosport Player, de on-demanddienst.

Fognini-Zverev Roland Garros 2019: aanvangstijd

De wedstrijd tussen Fognini en Zverev in de ronde van 16 op Roland Garros 2019 staat gepland om 14:00 uur, maar kan met een paar minuten worden uitgesteld.

Waar kun je Fognini – Zverev Roland Garros 2019 op tv kijken

Fognini – Zverev wordt op tv uitgezonden op de kanalen van Eurosport, te ontvangen via de satellietzender Sky. Om Fognini – Zverev op tv te zien, moet je afstemmen op Eurosport 1 of Eurosport 2.

Hoe kijk je Fognini – Zverev live streaming op Eurosport Player

Als je de wedstrijd tussen Fognini en Zverev niet op tv kunt zien, kun je Roland Garros 2019 streaming kijken op Eurosport Player, het on-demand platform van de omroep gewijd aan sport. Om toegang te krijgen tot Eurosport Player moet je abonnee zijn (maandelijks of jaarlijks) en gebruik maken van een van de apparaten die door het platform worden ondersteund (smartphones, tablets en computers). De Eurosport Player-app kan gratis worden gedownload in de Google Play Store en App Store.

Om livestreaming van Fognini – Zverev achtste ronde van Roland Garros 2019 te bekijken, moet je Eurosport Player opstarten, je referenties invoeren en klikken op “All Sports”. Een menu zal openen met alle beschikbare sporten en u zult Tennis moeten selecteren. Klik in de nieuwe pagina op de banner gewijd aan Fognini – Zverev en de streaming van de wedstrijd zal beginnen.