Goliath: wanneer het vierde seizoen arriveert op Prime Video

Amazon Orginal onthult de eerste beelden voor de terugkeer in september van Billy Bob Thornton in het nieuwe seizoen van Goliath.

Amazon Prime Video heeft, met het onthullen van de eerste previewbeelden, de komst op vrijdag 24 september van het vierde seizoen van Goliath aangekondigd. In de serie speelt Billy Bob Thornton, winnaar van twee Golden Globes, een voor Fargo, en de andere voor Beste Acteur in een Dramaserie voor Goliath.

Goliath is een Amerikaanse televisieserie uit 2016 met in de hoofdrol Billy McBride, een advocaat die meesterlijk wordt gespeeld door Thornton. Er zijn momenteel drie seizoenen beschikbaar op Prime Video. Het is een juridisch drama dat het verhaal volgt van McBride een advocaat op zoek naar zijn eigen persoonlijke verlossing. Billy wil echte gerechtigheid in een systeem dat steeds meer gecorrumpeerd wordt door geld en zaken, waar de enigen die eerlijkheid schijnen te hebben de rijken en machtigen zijn. Amazon Prime Video plant distributie in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Waar Goliath 4 over zal gaan

In het nieuwe seizoen keert McBride terug naar zijn roots, en samen met Patty, gespeeld door Nina Arianda, zullen ze een opdracht aannemen van een van de meest prominente advocatenkantoren van San Francisco. De opioide industrie in Amerika is de nieuwe Goliath om te bestrijden. Tijdens dit nieuwe hoofdstuk worden de loyaliteit en eerlijkheid van geest die de kern van hun partnerschap vormen, op de proef gesteld.

Billy worstelt met haar chronische pijn en Patty wordt gekweld door de gedachte dat ze wordt gebruikt. In dit laatste seizoen van Goliath wordt Billy McBride geconfronteerd met een waarlijk wereldwijde crisis.

De cast van Goliath 4

In de cast van Goliath 4 hebben we de iconische Billy Bob Thornton als de rechtzoekende advocaat, Patty Solis-Papagian wordt opnieuw gespeeld door Nina Arianda en Tania Raymonde zal opnieuw de rol van Billy Brittany Gold op zich nemen als McBride’s assistente en prostituee. Ook bevestigd is Diana Hopper, die opnieuw Billy’s dochter Denise zal spelen.

Nieuwe gezichten zijn Geoffrey Arend, ster uit Madam Secretary, en Brandon Scott, die we geweldig vonden in de Netflix-serie This Is Us.

Goliath 4 trivia

Goliath had in de ontwikkelingsfase een andere naam:  Trial. David E. Kelley, bedenker van het bijzondere Goliath 4

De Goliath-serie is ook vast in de hoofdrol in het nieuwe seizoen te zien. David E. Kelley, de bedenker van deze bijzondere serie, is ook de producent van Big Little Lies en daarnaast een groot kenner van het juridische drama genre, waaronder de grote successen van Ally McBeal, The Practice en Boston Legal.

Amazon had eerst Kevin Costner gevraagd om de advocaat Billy McBride te spelen, en na diens weigering vond hij de goedkeuring van Thornton, die vervolgens in 2017 de prestigieuze Golden Globe won voor zijn buitengewone prestatie.

De serie werd volledig gefilmd in Santa Monica. De bar en het restaurant Chez Jay die Billy regelmatig bezoekt, bestaat echt en is gevestigd aan 1657 Ocean Ave.

Schrijf je in op Amazon Prime Video om alle seizoenen van Goliath te bekijken

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht op Amazon en/of andere e-commerce sites. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.