Camera Café arriveert op Amazon Prime Video: hoe gratis te kijken

De eerste vier seizoenen van de populaire Italiaanse sitcom Camera Café zijn in streaming gearriveerd op Amazon Prime Video: hier is hoe je ze gratis kunt kijken

De avonturen van Luca, Paolo en hun kantoorcollega’s voor de koffiemachine zijn ook in streaming gearriveerd. De eerste vier seizoenen van de Italiaanse sitcom Camera Cafè, die tussen 2003 en 2008 werd uitgezonden, zullen eindelijk hun favoriete afleveringen kunnen bekijken.

Fans van het gezelschap met de mysterieuze naam, die gedurende alle seizoenen nooit werd genoemd, zijn klaar om te kijken naar de avonturen van hoofdrolspelers Luca Nervi en Paolo Bitta, samen met cultfiguren als Silvano, Patti en de tiran directeur De Marinis. Na uit de RaiPlay-catalogus te zijn verwijderd, is het voor kijkers moeilijk geworden om oude afleveringen van de sitcom te vinden. Vanaf 1 oktober zijn de eerste vier seizoenen van Camera Café echter beschikbaar op Amazon Prime Video, terwijl het vijfde seizoen beschikbaar is op Mediaset Play. Wie de eerste seizoenen van de sitcom wil bekijken, kan bovendien profiteren van de 30-dagen trial van Amazon Prime om ze gratis te streamen.

Kijk Camera Café in gratis streaming: meld je aan bij Amazon Prime Video

Camera Cafè: plot en personages

De sitcom vertelt het verhaal van twee vrienden en collega’s Luca Nervi en Paolo Bitta, respectievelijk gespeeld door Luca Bizzarri en Paolo Kessisoglu, die in een niet nader genoemd bedrijf werken en elkaar ontmoeten voor de koffieautomaat. Het gezichtspunt is altijd en alleen één, net als de kadrering: de camera richt zich op het atrium van het bedrijf en de hoek van het café waar de werknemers elkaar ontmoeten voor een pauze, wat aanleiding geeft tot geestige gags.

Luca is de vakbondsman van het bedrijf, terwijl Paolo het hoofd van de verkoopafdeling is, die er plezier in hebben hun collega’s belachelijk te maken. In het bijzonder, de secretaresse Patti en de onhandige en mummie boekhouder Silvano Rogi. Aan het hoofd staat de tirannieke directeur, Augusto De Marinis, die maar voor één persoon bang is: de president, die in geen enkel seizoen is verschenen.

De andere personages zijn Anna Murazzi, de secretaresse en gescheiden moeder van de directeur, de IT-manager Olmo Ghesizzi, de rebelse secretaresse Alessandra Costa, bekend als de vriendin van Alex en Luca, de piccolo Pippo en de bejaarde stagiaire Wanda. Er is ook nog de mooie receptioniste Giovanna en de “mishandelaar” Andrea. En Ilaria, Gaia en Jessica: de drie managers in dienst van De Marini’s.

Camera Cafè: de andere beroemde hoofdrolspelers

Er was geen gebrek aan beroemde acteurs die grappige personages speelden: Claudia Gerini als Titti, de zus van Patti, Luciana Littizzetto als Chiara, de dochter van De Marini’s, zanger Massimo Ranieri als Anselmo, een kantoorbediende van middelbare leeftijd, Carla Signoris als de bedrijfspsychologe Nadia en zelfs de band Pooh, waar Paolo een grote fan van is, die zichzelf spelen.

Camera Cafè: wanneer en waar gratis kijken

De eerste vier seizoenen van Camera Cafè zijn vanaf 1 oktober 2021 beschikbaar op Amazon Prime Video. Om de sitcom te streamen moet u een Prime-abonnee zijn.

Er is een manier om uw favoriete tv-serie en vele andere gratis te bekijken: meld u aan bij Prime en geniet van een gratis proefperiode van 30 dagen van de dienst.

Schrijf u in bij Prime en bekijk 30 dagen lang gratis uw favoriete tv-serie op Prime Video.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.