Hoe hoor je de LOL grappen op Alexa

Iedereen heeft het over LOL – Who’s Laughing is Out en iedereen wil de beste grappen nog een keer horen: hier is hoe, zonder de Amazon Original show te kijken.

Om de grappen uit “LOL – Who’s Laughing is Out” te horen, vraag je het gewoon aan Alexa. De komische show van Amazon is nu beschikbaar op de slimme speakers van het bedrijf dankzij de integratie met de stemassistent, waarmee je met slechts één zin kunt genieten van een voorproefje van de show met grappen, grollen en grollen van de sterren van de show.

De komische show, geproduceerd door Amazon Original, landde op 1 april op het Amazon Prime Video-platform en is snel uitgegroeid tot een klein webfenomeen. De show wordt gepresenteerd door Fedez, die voor de gelegenheid wordt bijgestaan door de sympathieke Mara Maionchi (een samenwerking die zich al heeft bewezen achter de jurytafel van het programma X Factor), en is verdeeld in zes afleveringen van elk ongeveer een half uur. Tunes, improvisaties, vermommingen en speciale repetities zijn het werk van de tien hoofdrolspelers, die hun best moeten doen om een zeer strenge ernst te handhaven, op straffe van een gele kaart en, bij de tweede overtreding, de verbanning uit het spel met een rode kaart die door de gastheer Fedez wordt geheven.

Hoe luister je naar LOL-grappen op Alexa

Voor wie de show nog niet heeft gezien, die al beschikbaar is op het Amazon Prime Video-platform, of wie de luchtige sfeer van “LOL – Wie lacht is uit” wil herbeleven, kun je alvast een voorproefje krijgen met meer dan 40 grappen uit de show. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik te maken van Amazons geavanceerde speakers, compatibele apparaten en de Amazon Alexa-app, die gratis beschikbaar is voor Android- en iOS-apparaten.

Wanneer je “Alexa, vertel me een LOL-mop” zegt, begint Amazons spraakassistent een aantal van de razendsnelle grappen van de show af te spelen. Het is echter niet de stem van de slimme assistent die ze voordraagt, maar rechtstreeks die van de komieken die tijdens Amazons hilarische show met elkaar in botsing zijn gekomen.

LOL – Chi ride è fuori, hoofdrolspelers en doel van het spel

Zoals gezegd zijn er tien hoofdrolspelers van “LOL – Chi ride è fuori”, enkele van de populairste gezichten van de Italiaanse komedie. Het was niet gemakkelijk voor Elio, Frank Matano, Caterina Guzzanti, Lillo, Ciro en Fru van The Jackal, Katia Follesa, Luca Ravenna, Michela Giraud en Angelo Pintus om hun gezicht recht te houden tegenover de grappen en komische interventies van hun “rivalen”.

Geen gelach en een grote wilsinspanning die zes uur duurde, afgewisseld met de “interventies van buitenaf” van de twee zeer strenge rechters die klaar stonden om via een rijk systeem van bewakingscamera’s het eerste vleugje gelach op te sporen. Maar alles was voor een goed doel: voor de winnaar loofde Amazon een prijs uit van 100.000 euro, die volledig aan een goed doel zou worden geschonken.