The Undoing: de nieuwe serie met Nicole Kidman en Hugh Grant in de hoofdrollen

De serie is een mix van familiedrama en thriller. De serie is al een hit in de Verenigde Staten en zal in ons land te zien zijn op Sky on demand en streaming op NOW TV.

De Guardian vond het “absoluut winnend” terwijl Entertainment Weekly, samen met andere Amerikaanse tijdschriften, het prees. We hebben het over de nieuwe serie die ook naar Italië komt, met in de hoofdrollen twee wereldberoemde acteurs: Nicole Kidman en Hugh Grant.

De serie is getiteld The Undoing – The Unspoken Truths en is geschreven en gemaakt door David E. Kelley, terwijl de regie is toevertrouwd aan de Oscarwinnares voor de film In a Better World Susanne Bier. Het is al een groot succes in de VS, waar het een van de meest bekeken miniseries van de laatste paar maanden van 2020 is. De kijkcijfers hebben zelfs De IJzeren Troon overtroffen, daarom is er zoveel anticipatie in ons land. De show is een perfecte mix tussen familiedrama en psychologische thriller, waarin het leven van de hoofdrolspelers, ogenschijnlijk perfect, wordt verstoord door een moord. Het verhaal is gebaseerd op de bestseller “You Should Have Known” van Jean Hanff Korelitz.

The Undoing: The Plot

The Undoing vertelt het verhaal van therapeute Grace Fraser (Nicole Kidman) en haar man Jonathan Fraser (Hugh Grant), een beroemde oncoloog. Ze wonen in de exclusieve wijk Upper East Side van Manhattan waar ze een perfect leven leiden, samen met hun twaalfjarige zoon die naar de meest prestigieuze school in de omgeving gaat.

Het leven van Grace is waar iedereen van droomt en ze is een vooraanstaand therapeute, maar alles verandert plotseling wanneer haar familie betrokken raakt bij een moord die al hun overtuigingen aan het wankelen brengt. De misdaad zal alle waarheden blootleggen die jarenlang onuitgesproken zijn gebleven en Grace in staat stellen de ware identiteit van haar man te achterhalen.

De tv-serie is gebaseerd op de roman “You Should Have Known” geschreven door Jean Hanff Korelitz, die op 19 januari in Italië zal worden gepubliceerd door PIEMME. The Undoing is gemaakt door David E. Kelley (Ally McBeal en Big Little Lies).

De cast bestaat uit Nicole Kidman en Hugh Grant, maar ook Donald Sutherland, E´dgar Rami´rez en de Italiaanse actrice Matilda De Angelis, een van de sterren uit de hitserie Baby. De Italiaanse actrice speelt de kunstenares Elena Alves, die in de film Grace’s vriendin wordt en die centraal zal staan bij het oplossen van het mysterie dat het plot kenmerkt.

Waar te bekijken The Undoing in streaming

De tv-serie wordt vrijdag 8 januari 2021 vanaf 06:00 uur uitgezonden op Sky. Elke vrijdag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden, beschikbaar op aanvraag. Maar de afleveringen zullen vanaf dezelfde dag te streamen zijn op het NOW TV-platform.

Het zal ook vanaf 21.15 uur te zien zijn op Sky Atlantic en zal drie weken duren. Bovendien zal Sky Atlantic +1 (te bereiken op kanaal 111) op 9 en 10 januari een marathon organiseren die volledig gewijd is aan de tv-serie.