Hoe kunt u uw Now TV abonnement opzeggen

In dit artikel leggen wij u de juiste procedure uit voor het opzeggen van uw Now TV abonnement. Ontdek hoe u dit kunt doen met Libero Tecnologia.

Het opzeggen van een abonnement is niet altijd een eenvoudige handeling: het kan vaak een omslachtig en langdurig proces zijn. In werkelijkheid is het helemaal niet moeilijk om een Now TV-abonnement op te zeggen. De Sky-dienst is in feite eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken in al zijn stappen, met inbegrip van de annulering. Dus als u na de gratis proefperiode niet verder wilt, of u hebt besloten dat dit type dienst niet geschikt is voor uw behoeften, dan leest u hier hoe u deze stap voor stap kunt annuleren.

Enkele Now TV-diensten annuleren

Om Now TV voor sommige diensten te annuleren moet u eerst verbinding maken met de betreffende site, nowtv.it, en toegang krijgen tot uw account, waarbij u uw gebruikersnaam en wachtwoord in het daarvoor bestemde vakje invoert. Zodra u bent ingelogd, moet u uw gebruikersprofiel invoeren door rechtsboven op het pictogram met uw naam te klikken en “Mijn aanbod” te selecteren. Dit brengt u naar het paneel waar u uw abonnement kunt beheren. Op deze overzichtspagina ziet u de lijst met actieve Now TV-diensten. U moet dan het ticket zoeken dat u wilt deactiveren en op “Bewerken” ernaast klikken. Er wordt dan een venster geopend waarin u de reden moet selecteren waarom u de dienst wilt deactiveren en dit moet bevestigen.

Volledige Now TV-annulering

Als u Now TV volledig wilt annuleren, moet u dezelfde handeling herhalen voor alle diensten die actief zijn in uw abonnement, inclusief de optie waarmee u inhoud in HD kunt bekijken. De opzegging veroorzaakt uiteraard het verlies van alle promotiediensten die tijdens het abonnement werden gebruikt. Als u er daarentegen voor kiest de dienst volledig te deactiveren, moet u de automatische verlenging van Now TV deactiveren. Dit moet gebeuren binnen 24 uur na afloop van uw abonnement, en in dit geval zijn er geen verplichtingen of boetes om te betalen. Om dit te doen, moet u toegang krijgen tot uw profiel door uw gegevens in te voeren en vervolgens eenvoudig de automatische verlenging uitschakelen. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment weer activeren, mits u uw account niet volledig hebt verwijderd.

Hoe u Now TV vanaf uw smartphone kunt opzeggen

Als u snel moet handelen en niet kunt wachten tot u voor een pc zit omdat de automatische verlenging op het punt staat te beginnen, is het goed om te weten hoe u Now TV vanaf uw smartphone kunt opzeggen. Het is eenvoudig om uw abonnement op een mobiel apparaat te beheren, hoewel Now TV annuleren niet mogelijk is via de Now TV-app. Dus hoe doe je het? U hoeft alleen maar via een browser verbinding te maken met de site, deze op uw apparaat te starten en verbinding te maken met de site, precies zoals u dat vanaf een pc zou doen.

Dus ook in dit geval moet u zich aanmelden door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, en vervolgens dezelfde stappen te volgen als op de computer: u moet naar uw profiel gaan en het onderdeel “Mijn aanbod” selecteren, en vervolgens het ticket wijzigen dat u uit uw abonnement wilt verwijderen. Ook in dit geval wordt u gevraagd naar de reden voor het deactiveren van Now TV. Selecteer gewoon de gewenste invoer en bevestig. Op dezelfde manier kunt u de automatische verlenging van uw abonnement uitschakelen, net zoals u dat met uw pc doet.

Opzeggen bij Now TV

Opzeggen bij Now TV houdt ook in dat u de Now TV Smart Stick of Now TV Box terugbrengt als u die tijdens het abonnement hebt gekocht. Dit is mogelijk door gebruik te maken van het herroepingsrecht, binnen 14 dagen na de datum van levering van het apparaat, indien u kort na de aankoop van gedachten verandert: in dit geval hoeft u geen deactiveringskosten te betalen, maar betaalt u alleen de verzending van de apparaten. Om dit te doen, moet u het juiste formulier downloaden van de Now TV-website, te vinden in het gedeelte “Account en betaling”, op de pagina over het retourneren van artikelen, het vervolgens afdrukken, invullen en op de knop “retourzending aanvragen” klikken.

U moet nu de volledige apparatuur, inclusief voeding, hdmi-kabel, afstandsbediening en andere accessoires, naar het adres op het formulier sturen, eventueel in dezelfde verpakking als waarin u de apparatuur hebt ontvangen. Het leveringsadres is: c/o SG Logistics, Via Bari 2, CAP 00065, Fiano Romano (Rome). Als ontvanger moet u het Now TV-apparaat inleveren. Zodra de operatie is voltooid, betaalt Now TV u binnen 14 dagen na de retourzending terug.