Hoe speel je PES 2019 gratis op pc, PS 4 en Xbox

Konami heeft een gratis, uitgeklede versie van PES 2019 uitgebracht. Er zijn verschillende spelmodi, waaronder MyClub

Iedereen die van videospelletjes houdt, weet hoe duur deze activiteit kan zijn. Dit omvat spelcomputers (of consoles), diverse accessoires (zoals gaming headsets, mechanische toetsenborden, gaming muizen en diverse joypads) en natuurlijk de videospelletjes en de diverse uitbreidingen die nodig zijn met extra personages of nieuwe hoofdstukken om te spelen.

Kortom, een echte investering die zich kan terugbetalen als u besluit een professionele gamer (of e-gamers) te worden. Als u daarentegen een eenvoudige liefhebber bent die alleen speelt om te ontspannen en wat tijd door te brengen, zult u heel wat geld moeten betalen. Misschien om mensen aan te spreken die niet altijd geneigd zijn om veel geld uit te geven, heeft Konami besloten om een gratis versie van PES 2019 uit te brengen voor computers en de nieuwste generatie consoles (PlayStation 4 en Xbox One). Uiteraard is dit niet de volledige versie van het spel, maar een beperkte versie en niet verrassend PES 2019 Lite genoemd.

Hoe het is om met PES 2019 Lite te spelen

Binnen de “light” release van Pro Evolution Soccer 2019 zijn er nog verschillende spelmodi, zowel online als offline, die een beetje aan alle wensen kunnen voldoen. We vinden offline oefenwedstrijden, de PES League modus en trainingssessies. Ook is er het speltype MyClub, waarin gamers de sterkste spelers uit het heden en verleden kunnen kiezen om hun dreamteam samen te stellen. Onder de spelers waaruit je kunt kiezen zijn David Beckham, Diego Maradona, Gabriel Batistuta, Ronaldinho, Recoba, Cambiasso, Djorkaeff en Adriano.

Hoe download je PES 2019 gratis

Wil je op zijn minst PES 2019 Lite proberen en kijken of het goed genoeg is voor jouw behoeften? Open gewoon de winkel van het videospelletjesplatform van je keuze (op PC moet je eerst Steam downloaden), zoek het spel en start de download met de installatie.