WhatsApp updates, 138 nieuwe emoji op komst: hier is wat ze zijn

De bètaversie van WhatsApp voor Android update met 138 nieuwe emoji: hier is wat ze zijn en hoe je ze kunt downloaden

Na vele geruchten over mogelijke nieuwe functies, update de bètaversie van WhatsApp eindelijk met iets nieuws en substantieels. In versie 2.20.197.6 van WhatsApp bèta voor Android zijn er 138 nieuwe emoji die gebruikers kunnen gebruiken om chats te personaliseren. Dit is een update die bijna elk jaar door de ontwikkelaars wordt gedaan na de release van alle nieuwe emoticons door Unicode.

De jongens van WaBetaInfo hebben afbeeldingen van alle 138 nieuwe emoticons op hun blog gezet en er zijn veel leuke en schattige bij. Om tot zo’n aanzienlijk aantal te komen, moet je er rekening mee houden dat het in sommige gevallen gewoon revisies zijn van emoji die al in de app aanwezig zijn. Het is zeker geen grote innovatie, zoals de release van de tool waarmee je hetzelfde profiel op meerdere apparaten kunt gebruiken, maar het is zeker iets extra’s dat de gesprekken met je vrienden verrijkt.

Wat zijn de 138 nieuwe emoji die beschikbaar zijn op WhatsApp

Je hebt keuze te over tussen de 138 nieuwe emoji die zijn uitgebracht voor WhatsApp. Ze variëren van een schilder tot een dokter tot een astronaut. Er zijn ook nieuwe emoji over het thema toegankelijkheid toegevoegd om de app nog pluriformer te maken. Zoals hierboven vermeld, zijn dit in veel gevallen dezelfde emoticons die veranderen voor huidskleur.

Hoe krijg je de 138 nieuwe WhatsApp-emoji

De emoticons werden toegevoegd in de bètaversie van WhatsApp voor Android nummer 2.20.197.6, dus je moet de applicatie updaten naar ten minste deze versie. Om bètatester te worden, moet je de ad hoc-app van WhatsApp downloaden, die rechtstreeks beschikbaar is op de officiële website.