Dat was Cebit 2017

Voor de laatste keer vond Cebit plaats in maart. IT-BUSINESS recenseert de beurs in tal van foto’s.

We hadden een verscheidenheid aan whisky in de IT-BUSINESS LOUNGE, Littlebit verraste met Finse whisky, 2BY2 Taurus had elke dag de beste DJ en TD Azlan had zelfs een feestje voor een goed doel.

De DC Club gemeenschap vierde maandag weer feest in Palo Palo.

Er was altijd wel wat te doen in onze IT BUSINESS LOUNGE. Hier ontmoetten de VIP’s van het IT-kanaal elkaar.

Zoals altijd vond de legendarische Cebit-party van api/pilot plaats op woensdag in Hannover. Een DJ en een violist zorgden voor de achtergrondmuziek.

Het partnerland van dit jaar, Japan, presenteerde zich in de hallen 4 en 12, waar zo’n 120 Japanse bedrijven op 7.200 vierkante meter een breed scala aan Japanse technologieën presenteerden – van exoskeletten tot biometrische authenticatiesystemen en persoonlijke mobiliteitsoplossingen. Uitgerust met intelligente sensoren hebben onbemande luchtvaartuigen een grote toekomst voor zich. Dit werd duidelijk in het Intel Cebit Drone Park op het buitenterrein van de tentoonstelling. In sommige zalen hebben de bezoekers genoeg lucht om te ademen, zoals blijkt uit sommige van onze foto’s. En het standpersoneel is niet altijd menselijk – steeds vaker word je begroet door robots.