Hoe live streaming en tv te kijken Fognini – Murray

Fognini – Murray is een van de tweede ronde wedstrijden van de Shanghai Masters 1000: hier is hoe de wedstrijd te kijken op tv en streaming

Fognini – Murray is een tweede ronde wedstrijd van de Shanghai ATP 2019, een Masters 1000-circuit toernooi gespeeld op de betonnen banen van de Chinese stad. Een wedstrijd die evenwichtig en spectaculair belooft te worden, ondanks de abominabele afstand op de ATP-ranglijst tussen de twee tennissers. Fognini staat op de elfde plaats, terwijl Murray is gezakt naar 289 vanwege een heupblessure die hem meer dan een jaar van de baan heeft gehouden.

De voormalige nummer 1 van de wereld had ook aangekondigd te stoppen met tennissen, te veel pijn veroorzaakt door zijn heup. Maar een jaar van rust en therapie lijkt de Schot geregenereerd te hebben. Hij is weer in goede vorm en wist vorige week in Peking Matteo Berrettini te verslaan. Fognini zal een harde noot zijn om te kraken, vooral op cement, een van Andy Murray’s favoriete ondergronden. De Italiaan zal echter moeten bewijzen dat hij de kwaliteitssprong heeft gemaakt die hem in staat stelt om permanent bij de beste tien van de wereld te blijven horen en op snelle ondergronden te kunnen spelen.

Fognini – Murray wordt live uitgezonden door Sky, dat de tv-rechten voor de Shanghai Masters 1000 heeft gekocht. Om de wedstrijd op TV te zien, stem je af op SkySport Arena. Streaming is ook beschikbaar op SkyGo.

Hoe laat begint Fognini – Murray Masters 1000 Shanghai

De wedstrijd staat gepland om 12:00 uur, maar kan worden uitgesteld afhankelijk van het einde van de andere wedstrijden van de dag

Hoe kijk ik Fognini – Murray op tv

De Shanghai Masters 1000-wedstrijd wordt live uitgezonden op Sky op SkySport Arena-kanaal nummer 204 in het Sky-schema.

Hoe stream je Fognini – Murray

De wedstrijd tussen Fognini en Murray kan ook worden gestreamd op SkyGo, het on-demand platform voor satelliet-tv. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je abonnee zijn en een geregistreerde account hebben op het platform.

Om Fognini – Murray tweede ronde van de Shanghai Masters 1000 te streamen, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Dit zal een lijst van alle beschikbare Sky kanalen openen en door SkySport Arena te selecteren zal de wedstrijd worden gestreamd.