Alle methoden om Facebook te downloaden naar pc’s, tablets en smartphones

Facebook maakt nu deel uit van ons dagelijks leven, en in de vrije minuten van onze dagen scrollen we door onze wall of de pagina’s die ons het meest interesseren om iets te vinden dat ons zou kunnen interesseren, stimuleren of amuseren. Vaak gaat onze belangstelling uit naar bepaalde video’s, die we niet graag kwijtraken, die we juist aan die persoon willen laten zien of die we op andere momenten van onze dag nog eens willen zien.

De redenen waarom het voor ons niet genoeg is om de video alleen op dat moment te zien zijn legio, hij kan te lang zijn om te bekijken, hij kan een verhaal hebben dat ons bijzonder interesseert en dat we graag willen uitdiepen: kortom, als iedereen zijn redenen heeft, rest ons niets anders dan de video van Facebook te downloaden, maar hoe doe je dat? Uiteraard is het mogelijk, er zijn vele manieren en ze hangen af van het apparaat dat we gebruiken om Facebook te bekijken, dat wil zeggen, als we op een pc of een smartphone of tablet en we kunnen speciale programma’s gebruiken of video’s downloaden van Facebook online zonder programma’s. Laten we deze methoden eens samen bekijken.

Hoe video’s van Facebook op je PC opslaan zonder programma’s

voornamelijk voor de minder ervaren, kan het idee om een nieuw programma te moeten installeren om een video van Fb te downloaden wat angst opwekken, we lopen altijd het risico dat we een of ander vreemd virus downloaden samen met het programma of ons abonneren op wie weet welke dienst. Of u wilt uw PC gewoon niet belasten met te veel applicaties: geen zorgen, er zijn genoeg sites of browser-extensies die de service bieden om video’s van Facebook gemakkelijk online te converteren, zonder iets te hoeven downloaden. Laten we eens kijken hoe we de beste manier kunnen kiezen om onze video’s van Facebook te downloaden

Online sites voor het downloaden van Facebook

Natuurlijk is een kleine online zoektocht voldoende om veel sites te vinden waarmee je video’s van Facebook kunt downloaden, zelfs te veel. Het risico bestaat dat u niet weet welke u moet kiezen, dat u wat aanrommelt en niet begrijpt waar u moet beginnen, dus hier zijn de populairste en hoe ze werken. Alles wat we nodig hebben is de link naar de Facebook video die we willen opslaan. Om een video van Facebook te downloaden zonder programma, moet u uiteraard online zijn, dus zorg ervoor dat u van tevoren een goede verbinding hebt.

Clip Converter is zeker een van de beste tools voor het downloaden van video’s van Fb die u op internet kunt vinden, en het stelt u ook in staat om het downloadformaat te kiezen, een optie die niet altijd beschikbaar is op andere sites. Het downloaden van een video van Facebook is heel eenvoudig: open de site, voer de link van de video die u wilt opslaan in het vak Media Url in. Op dit punt moeten we het conversie formaat kiezen, klik op verder en start de download. Na enkele ogenblikken wachten hebben we de video klaar om af te spelen op onze PC.

SaveVideo is ook een tool die veel gebruikt wordt door diegenen die een video van Fb willen downloaden, in tegenstelling tot de eerste, echter, staat deze alleen het downloaden in MP4 toe. Het gebruik ervan is heel eenvoudig: open de site, voer de link in van de geselecteerde Facebook-video. Klik vervolgens op Downloaden om de video in HD- of lage kwaliteit te bekijken op uw PC zo vaak u maar wilt.

In de enorme zee van het web zijn er veel sites voor het downloaden van video’s van Facebook. De bediening is min of meer hetzelfde: kopieer de link naar de video in de daarvoor bestemde ruimte en download hem. Wat zijn de populairste sites? Video Grabby, SaveFrom.net, Free Video Finder, YooDownload, SaveClipBro, Video Grabber. Hadden we vroeger geen idee hoe we een video van Facebook konden opslaan, nu hebben we keuze te over!

Browserextensies

Voor de minder ervarenen: laten we maar meteen zeggen dat de browser niet iets vreemds is in onze pc, maar het programma dat we gebruiken om op het net te surfen: Chrome, Firefox, Edge, Explorer en andere. Dus, als de service van online sites ons niet tevreden stelt, of als we liever op onze pagina blijven om video’s van Facebook te kunnen downloaden, kunnen we een aantal extensies in onze browser gebruiken om video’s van Facebook te downloaden, wederom zonder een nieuw programma te installeren.

Natuurlijk heeft elke browser zijn eigen manier van werken, maar als u Google Chrome of Mozilla Firefox gebruikt, kunt u video’s van Facebook downloaden dankzij de Video DownloadHelper-extensie: met deze extensie kunt u downloaden van elke andere website en niet alleen van het sociale netwerk. Uiteraard moet u eerst de extensie downloaden, eenmaal geïnstalleerd, zoek de video die u wilt opslaan, start het afspelen en het pictogram van de extensie in de werkbalk zal beginnen te bewegen.

Video-downloader voor Facebook op uw pc

Als het downloaden van video’s en het werken eraan een gewoonte is, kan het handig zijn om een programma te installeren voor het downloaden van video’s van Facebook: zo hoeft u niet steeds naar de site te zoeken en hebt u alles op uw pc. Over het algemeen zijn deze programma’s zeer licht en gemakkelijk te installeren, zodat u ze op vrijwel elke computer kunt laden, zelfs op oudere. U kunt er ook video’s mee downloaden van de meest bekende sites, niet alleen Fb maar ook Youtube, Instagram, Video enzovoort. JDownloader

Dit is ongetwijfeld een van de beste programma’s voor het downloaden van video’s van Facebook en YouTube. Het is niet alleen beschikbaar voor Windows, maar ook voor MacOS en Linux, zodat het op elke PC kan worden gebruikt. Om te downloaden van Fb, installeert u het programma, opent u het en gaat u naar het tabblad Vastleggen. Plak nu de link van de video en druk op Play: wacht enkele ogenblikken om hem in uw downloadmap te vinden.

2.YouTubeByClik

Laat u niet misleiden door de naam: met dit programma kunnen we downloaden van meer dan 40 verschillende sites! Dus we kunnen absoluut een video downloaden van Facebook. Om de video van Facebook op te slaan, kopieert u de URL bovenaan in de browser en verplaatst u de indicator naar de kop Mp4 – of Mp3 als u alleen de muziek van de video wilt downloaden – om de video te downloaden.

3. ClipGrab

Ook dit programma kan worden gedownload op elk besturingssysteem dat we op onze PC hebben en is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken: gewoon even tussen de commando’s draaien om in een paar minuten de Facebook-video te downloaden die we willen. Plak gewoon de URL van de video in de Link sectie en klik op Download deze clip. 4K Video Downloader

Als u nog steeds niet overtuigd bent, een even goede software is 4K Video Downloader, die zeer gebruiksvriendelijk is met zijn nette en eenvoudige interface, maar maak u geen zorgen, het is nog steeds ingeperkt en zeer licht om te installeren. Zelfs om een video van Facebook met dit programma te downloaden, hoeft u alleen maar de link naar de video in de daarvoor bestemde ruimte te plakken en te beginnen met downloaden: wacht gewoon even en u zult niet teleurgesteld worden.

Hoe downloadt u video’s van Facebook naar uw smartphone of tablet

De meesten van ons scrollen tegenwoordig door de Facebook-wall op onze smartphone of tablet: het gebeurt vaak dat we een video van Facebook juist op dit apparaat willen opslaan. Uiteraard schiet de technologie ons altijd te hulp, dus het is niet alleen mogelijk om dit te doen, maar voor sommigen is het misschien gemakkelijker om een video van Facebook naar hun smartphone te downloaden dan naar hun pc. Laten we eens kijken hoe het moet

Online sites

Het klinkt als een voor de hand liggend antwoord, maar we kunnen video’s van Facebook downloaden met behulp van dezelfde sites die we voor de pc hebben geschetst. Als we erover nadenken, heeft elke smartphone een browser om te browsen, of het nu Chrome of Safari is, het is al geïnstalleerd, we kunnen het gebruiken! Dus laten we onze video zoeken in de Facebook app en er op klikken. Nu verschijnen er drie verticale puntjes in de rechterbovenhoek die, als we erop klikken, het menu openen: het enige wat we hoeven te doen is opnieuw klikken op Kopieer link en deze plakken in de juiste rubriek van de aangegeven sites. Simpel, is het niet? Het enige waar u beter op moet letten, is dat u genoeg ruimte op uw apparaat hebt om de video van Facebook te downloaden.

Android Apps

Als u het echter moeilijk vindt om vanaf uw telefoon of tablet tussen de verschillende schermen te bewegen, kunt u op zoek gaan naar Android-apps om video’s van Facebook te downloaden: eenvoudig en intuïtief, probeer ze gewoon uit om de app te kiezen die het beste bij u past. Welke moeten we kiezen? Open Google Play en download Video Downloader voor Facebook, Mijn Video Downloader voor Facebook. Met de laatste kunnen we niet alleen video’s van Fb downloaden, maar ook persoonlijke video’s en ‘likes’ beheren, dus het gaat wat dieper als je wilt.

Ios Apps

Het is duidelijk dat iPhones en iPads niet achterblijven. Wij downloaden Tweax Box of Total uit de Apple Store voor het downloaden van video’s van Facebook, die altijd een vrij eenvoudige en vingervriendelijke procedure gebruiken voor het downloaden van video’s van Facebook naar onze iPhone.