Hoe te kijken naar Napoli – Brescia in streaming en op TV op DAZN of Sky

Napoli om opnieuw te beginnen, Brescia om continuïteit te vinden in het spel en in de resultaten. Napoli – Brescia is de eerste wedstrijd op zondag van de zesde speeldag van de Serie A 2019 – 2020. De wedstrijd is exclusief voor DAZN en kan op TV worden bekeken op het DAZN 1 kanaal, beschikbaar op Sky. Om Napoli – Brescia streaming te kijken, moet je de DAZN-app gebruiken.

De midweekse speelronde leverde Napoli een aantal vervelende verrassingen op. Na een dominante wedstrijd tegen Cagliari werden de Azzurri in de 88e minuut door een kopbal van Castro op het verkeerde been gezet. Napoli toonde dezelfde beperkingen als vorig jaar, het onvermogen om de vele kansen die ze tijdens de wedstrijd creëerden af te maken. De komst van Lozano en Llorente in de zomer leek het probleem niet op te lossen. Ancelotti zal opnieuw een ruime omzet maken: in de vermoedelijke opstelling van Napoli is er plaats voor Luperto in de verdediging en voor Hysaj aan de rechterkant. Brescia arriveert in de San Paolo na vijftig minuten te zijn teruggezet door Juve en de Italiaanse kampioenen in de problemen te hebben gebracht. Corini zal dezelfde XI opstellen als dinsdag tegen Juventus: in de aanval blijft er ruimte voor het duo Balotelli – Donnarumma.

Napoli – Brescia: tijdschema

Napoli tegen Brescia trapt af om 12:30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het San Paolo stadion in Napels.

Napoli – Brescia vermoedelijke opstelling

Napoli (4-4-2) Meret; Hysaj, Manolas, Luperto, Ghoulam; Callejon, Zielinski, Fabian Ruiz, Insigne; Llorente, Mertens

Brescia (4-3-1-2) Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Martella; Bisoli, Tonali, Dessena; Romulo; Balotelli, Donnarumma.

Hoe kijk je Napoli – Brescia op TV

De wedstrijden van 12:30 uur van zondag maken deel uit van het pakket dat je bij DAZN koopt. Napoli v Brescia kan worden bekeken op tv op DAZN, met behulp van een van de smart tv’s die worden ondersteund door het platform, of op DAZN1, het nieuwe kanaal gelanceerd op Sky dat het beste van de programmering van de OTT-dienst uitzendt.

Hoe Napoli v Brescia te streamen

Om Napoli v Brescia te streamen moet je een DAZN-abonnee zijn en de app van het platform gebruiken die beschikbaar is voor smartphones, tablets, computers en consoles. De DAZN-app kan gratis worden gedownload in de Google Play Store en App Store.

Om Napoli – Brescia in streaming te bekijken, moet je de app openen, je inloggegevens invoeren en op het wedstrijdvak op de homepage klikken. Als u geen DAZN abonnement heeft, kunt u Napoli v Brescia live zien op Virgilio Sport.