Amazon Prime Day 2020 vestigde record: hier is wat er in de uitverkoop ging

Zoals verwacht was Amazon Prime Day ook dit jaar weer een succes: hier is welke producten er in Italië en over de hele wereld werden gekocht

Na Amazon Prime Day 2020 denken mensen al aan Black Friday en Cyber Monday eind november. Maar wat hebben de Italianen gekocht tijdens de twee dagen van Amazon kortingen? Welke tech-apparaten waren het populairst en werden het meest gekocht tijdens de twee dagen van Amazon-kortingen?

Dit jaar zijn sommige apparaten, zoals elektrische scooters, als warme broodjes over de toonbank gegaan. Deels door de mode, deels door de behoefte om zich zonder sociaal contact te verplaatsen en deels dankzij de staatsscooterpremie, hebben deze kleine apparaten een hausse in de verkoop gekend. Ook de nieuwe Amazon Echo apparaten en kleine huishoudelijke schoonmaakapparaten deden het erg goed. Ook accessoires en verbruiksartikelen (zoals printertoners) met betrekking tot home computing deden het goed (ook hier had de pandemie een handje van).

Amazon Prime Day 2020: Amazon’s best verkochte producten

Wereldwijd was onder Amazon’s producten met de digitale assistent Alexa de Echo Dot (het best verkochte product in het Alexa-assortiment) erg sterk. Amazons kleine slimme speaker werd gevolgd door de Bose QuietComfort 35 Series II draadloze hoofdtelefoon en de Fitbit Versa 2 smartwatch.

Amazon Prime Day 2020: best verkochte producten in Italië

Op Prime Day 2020 kochten Italianen massaal de elektrische scooter Ninebot By Segway Kickscooter. Het is een product dat overal een hit is, zozeer zelfs dat er wereldwijd zoveel van zijn verkocht dat ze met één lading de afstand tussen Rome en Dubai kunnen overbruggen.

Bij de verbruiksartikelen was de printertoner van Alphaink de uitblinker, terwijl een van de best verkochte (nu onmisbare) accessoires de digitale thermometer van Farmamed was. Bij de consolegames was FIFA 21 voor PlayStation 4 (inclusief de upgrade naar PS5) een enorme verkoper.

Prime Day 2020

Amazon Prime Day is over de hele linie en wereldwijd zeer goed verlopen, beter dan vorig jaar: 3,5 miljard dollar aan aankopen, een stijging van 60% ten opzichte van vorig jaar (een stijging van 110% in Italië).

Klanten bespaarden ongeveer 1,4 miljard dollar via flitsaanbiedingen en kortingen. Wij willen u eraan herinneren dat Amazon Prime Day dit jaar een evenement is dat is voorbehouden voor Amazon Prime-leden en dat degenen die nog geen lid zijn, hun 30-dagen proefabonnement gratis kunnen activeren door hier te klikken.