3 horror tv-series voor kinderen om te kijken met Halloween

Halloween nadert en de beste manier voor kinderen om het door te brengen, afgezien van trick-or-treating, is om horror tv-series te kijken: hier zijn er drie om te kijken

Halloweenavond keert als vanouds terug als de nacht van heksen en monsters, een speciale nacht voor kinderen. Terwijl de kleintjes genieten van trick-or-treating, zijn tieners op zoek naar horror tv-series om met vrienden te kijken voor een avondje terreur.

Alle streamingplatforms bereiden met de komst van Halloween een ad hoc catalogus voor met tv-series en horrorfilms voor alle leeftijdsgroepen. Prime Video, Netflix, Disney+ en andere platforms hebben een breed aanbod, maar er zijn een paar series die je niet mag missen. Op Prime Video komt So What You Did, de tv-serieversie van de cultfilm uit de jaren negentig met in de hoofdrollen Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillippe. Een nieuwe cast voor nieuwe momenten van terreur. In afwachting van de crossover met Riverdale 6, kunnen heksenliefhebbers The Terrifying Adventures of Sabrina opnieuw bekijken op Netflix. Speciaal gericht op tieners en jongeren, is Disney+ de thuisbasis van de nieuwe serie Just Beyond, gebaseerd op het werk van R.L. Stine, beschouwd als de “Stephen King voor kinderen”.

So What You Did op Prime Video

So What You Did is de Amazon Original-serie geschreven en geproduceerd door Sara Goodman, die is gebaseerd op de roman van Lois Duncan waarop de iconische film uit 1997 is gebaseerd. Het is een klassieker in het slasher-horrorgenre, waaraan in de jaren negentig acteurs als Love Hewitt, Gellar en Philippe deelnamen.

Het plot is bekend: een jaar na het fatale auto-ongeluk dat hun eindexamenavond verstoorde, is een groep tienervrienden gebonden door een duister geheim en zal ze worden gestalkt door een brute moordenaar. Om te overleven moeten de tieners erachter zien te komen wie er achter hen aanzit en daarbij de duistere kant van hun stad onthullen, die alleen qua uiterlijk perfect is, en van zichzelf.

De tv-serie So What You Did is vanaf 15 oktober te streamen op Prime Video.

Schrijf je in op Prime Video en kijk 30 dagen lang gratis naar al je favoriete tv-series.

The Terrifying Adventures of Sabrina op Netflix

The Terrifying Adventures of Sabrina ook streaming op Netflix is een remake van een klassieke kinder-tv-serie uit de jaren negentig. Sabrina Spellman is een tiener die worstelt met haar alledaagse leven, maar ook een heks die te maken krijgt met duistere vijanden.

In afwachting van de cross-over met de tv-serie Riverdale in seizoen zes, waarbij Sabrina tussen de personages in de hoofdserie komt te staan, zit er niets anders op dan te profiteren van Halloweenavond om nog eens goed na te genieten voordat Spellman terugkeert met nieuwe avonturen.

The Terrifying Adventures of Sabrina is te streamen op Netflix.

Just Beyond op Disney+

Voor wie met zijn kinderen een horror-tv-serie wil kijken, heeft Disney+ een nieuwe titel in de catalogus. It’s Just Beyond, gebaseerd op wat beschouwd wordt als de Stephen King voor kinderen: R.L. Stine. De serie van 8 afleveringen, die elk ongeveer 30 minuten duren, vertelt in elke aflevering een totaal ander verhaal, met acteurs en settings die steeds nieuw zijn. De hoofdpersonen zijn rebelse tieners, ouders met duistere geheimen, jonge heksen en andere fantastische personages die worstelen met avonturen.

Just Beyond is vanaf 13 oktober beschikbaar in streaming op Disney+.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.