Handelsservices

Handelsdiensten is een brede categorie financiële diensten in de Verenigde Staten die bedoeld is voor gebruik door bedrijven. Het zijn geautoriseerde financiële diensten waarmee een bedrijf een transactiebetaling kan accepteren via online bestel- of verkooppuntsystemen. Handelaarsdienstverleners werken als bemiddelaar tussen de bank, een persoon of bedrijf dat geld wil ontvangen, en de persoon of het bedrijf dat producten of diensten wil kopen. Soorten verkoperservices zijn onder meer:

  • Verwerking van betalingen met creditcards en betaalpassen
  • Controleer garantie en controleer conversieservices
  • Geautomatiseerd opstellen van cheques en betalingsdiensten
  • Giftcard en loyaliteitsprogramma’s
  • Betaling gateways
  • Voorschotten van handelaars
  • Online transactieverwerking
  • Point of sale systemen
  • Programma’s voor elektronische uitkeringen

Hoe verkoperservices werken

Handelaarsdiensten bepalen hoe een bedrijf betalingen accepteert, welk type betalingen wordt geaccepteerd en welke aanbieder wordt gekozen. Het proces wordt geïnitieerd door een klant die betaalt voor een product of dienst en eindigt wanneer er geld op de bankrekening van het bedrijf wordt gestort. Een bedrijf heeft een kaartverwerkingsterminal nodig en de technologie die nodig is voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen. Tijdens dit proces komt bijvoorbeeld een handelaarsdienst om de hoek kijken:

  1. De creditcard van een klant wordt doorgehaald en de informatie wordt ingevoerd in een creditcardverwerkingsterminal.
  2. De betalingsverwerker verzendt de gegevens en controleert deze bij de bank van de klant voordat hij de transactie accepteert of weigert.
  3. Als de bank de transactie van de klant goedkeurt, kan het bedrijf de betaling via de betalingsverwerker accepteren en is de aankoop voltooid.
  4. Zodra de aankoop is voltooid, vraagt ​​de betalingsverwerker een vergoeding. Een handelaarsserviceprovider rekent doorgaans een vergoeding aan om betalingen te verwerken.
  5. Het resterende geld wordt gestort op de verkopersrekening van het bedrijf, wat betekent dat de bankrekening die nodig is om betalingen te accepteren.

Handelaarsdienstverleners

Een handelaarsdienstverlener biedt bedrijven een handelaarsaccount en creditcardverwerkingsdiensten. Een paar diensten die het biedt, zijn onder meer:

  • Betalingen van klanten accepteren via creditcards, betaalpassen en elektronische betalingen
  • Veilig beheer van PCI-compliance om klantgegevens veilig te houden
  • Een bedrijf voorzien van technologie om betalingen bij te houden, bedrijfsgegevens te begrijpen en facturen te innen.

Bij het overwegen van zakelijke dienstverleners is het van cruciaal belang om rekening te houden met de vergoedingen die een aanbieder in rekening brengt, omdat de vergoedingen snel kunnen oplopen. Enkele veelvoorkomende kosten die door een handelaar worden aangerekend, zijn kosten voor installatie, apparatuur, maandelijkse service, transactie en creditcardverwerking. Bijkomende kosten kunnen bestaan ​​uit PCI-compliance, minimale kosten voor verwerking, afschrift, annulering en accountconfiguratie. PayPal, Square, Chase Merchant Services en Cayan zijn enkele leveranciers die handelaarsdiensten aanbieden.