Alcatel-Lucent Enterprise werkt samen met Sysob

De ICT-distributeur Sysob kondigt een partnership aan met Alcatel-Lucent Enterprise. De netwerk- en cloudproducten van de fabrikant zijn met onmiddellijke ingang beschikbaar voor resellers. Met deze samenwerking breidt de distributeur voor beveiliging en WLAN zijn bestaande netwerkportfolio uit.

Sysob en de Franse fabrikant Alcatel-Lucent Enterprise gaan nu elk hun eigen weg. Door de samenwerking breidt de distributeur zijn aanbod van draadloze LAN-oplossingen uit. Gespecialiseerde dealers en systeemhuispartners kunnen de netwerk- en cloudproducten van de telefonieproducent nu via Sysob aanschaffen. Volgens Alcatel-Lucent Enterprise biedt het oplossingen voor bedrijven van alle groottes en industrieën.

Nieuw in het portfolio van Sysob is onder andere de OmniAccess Stellar WLAN-productlijn. Het ondersteunt tot 2.048 toegangspunten, die allemaal via één gebruikersinterface kunnen worden beheerd. Bovendien maakt de zogenaamde IoT-insluitingstechnologie een automatische en veilige verbinding met verschillende WLAN-eindapparaten mogelijk. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed aanbod, van entry-level tot high-end access points. Het portfolio omvat ook een selectie van OmniSwitches en netwerkbeheerproducten, zoals OmniVista, ProActive Lifecycle Management en OmniVista Cirrus.

>