Hoe kijk je de 2019 Formule 1 Canadese GP op streaming en tv

Ontdek waar je de 2019 Formule 1 Canadese GP op tv en streaming gratis kunt kijken op computers, smartphones en tablets

Formule 1 keert terug naar het circuit van Montreal’s Gilles Villeneuve circuit voor de 2019 Canadese GP. Een circuit dat zeer geliefd is bij de coureurs en gekenmerkt wordt door lange rechte stukken en scherpe remmanoeuvres. Ferrari is nog steeds op zoek naar haar eerste overwinning van het seizoen en het Canadese circuit is perfect geschikt voor de eigenschappen van de Rossa: de lange rechte stukken moeten het vermogen van de Ferrari-motor naar boven brengen.

Na zes opeenvolgende overwinningen van Mercedes wil het team uit Maranello de trend omkeren en de hoogste trede van het podium beklimmen. De eerste vrije training toonde echter een Mercedes die ook in de Formule 1 GP van Canada 2019 in grootse vorm verkeert: het zal een supertest van Ferrari vergen om in de kwalificatie de eerste plaats te kunnen afsnoepen. Nu het wereldkampioenschap een gevecht in twee richtingen wordt tussen Hamilton en Bottas, kan Ferrari alleen nog maar hopen op de weinige kansen die het op de gunstige circuits tot zijn beschikking zal hebben.

De 2019 Formule 1 GP van Canada is een SkySport-exclusive die het hele weekend zal worden uitgezonden op SkySport F1 (kanaal 207) en SkySport Uno (kanaal 201). Niet-Sky-abonnees kunnen de Canadese GP van 2019 bekijken op het gratis tv-kanaal TV8. Voor fans is er ook live streaming van de Formule 1 op SkyGo en op de website van TV8.

Formula 1 Canadese GP 2019: kwalificatie- en racetijden

In verband met het tijdsverschil staan de kwalificatie en de race van de Canadese GP 2019 gepland in de Italiaanse avond. De kwalificatie begint zoals gebruikelijk om 20:00 uur en eindigt om 21:00 uur, terwijl de race op zondag 9 juni om 20:10 uur wordt verreden.

Kanadese GP 2019 Formule 1 kwalificatietijd: 20:00 uur op zaterdag 8 juni (live op SkySport Uno en SkySport F1, uitgesteld op TV8).

Canadese GP 2019 Formule 1 schema: 20:10 uur op zondag 9 juni (live op SkySport Uno en SkySport F1, uitgesteld op TV8).

Waar de 2019 Canadese Formule 1 GP op tv te zien

De 2019 Canadese Formule 1 GP is een SkySport exclusive, maar er is ook de mogelijkheid om de race free-to-air te bekijken op TV8, een digitale aardse zender. Om de Canadese GP live op tv te zien, moet je tijdens de kwalificatie en de race afstemmen op SkySport F1 (207) of SkySport Uno (201). Als u geen Sky-abonnee bent, kunt u de Canadese GP bekijken op TV8 (kwalificatie op zaterdag 8 juni om 21:30 uur, race op zondag 9 juni om 21:30 uur).

Hoe streamt u de 2019 Canadese Formule 1 GP op SkyGo

Als u uit eten bent met vrienden, kunt u de 2019 Canadese GP streamen op SkyGo, het on-demand platform van Sky. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet u een Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website van de satellietzender en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om de 2019 Formule 1 GP van Canada te streamen, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op TV Channels. Een lijst zal openen met alle Sky kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en scroll naar beneden om SkySport Uno en SkySport F1 te vinden. Selecteer een van de twee kanalen en druk op het pictogram “Afspelen”: de streaming van de 2019 Canadese Formule 1 GP begint.

Hoe kun je de 2019 Canadese Formule 1 GP in gratis streaming bekijken op de website van TV8

Als je geen Sky-abonnee bent, heb je de mogelijkheid om de 2019 Canadese Formule 1 GP in gratis streaming te bekijken op de website van TV8. U hoeft geen abonnement te nemen of u te registreren bij het platform.

Om de Grand Prix van Canada Formule 1 van 2019 gratis te bekijken, moet u de browser op uw apparaat openen, de URL van de website van TV8 invoeren en een paar seconden wachten tot de startpagina is geladen. In het midden bovenaan vind je de TV8-speler: druk op Play en de gratis streaming van de 2019 Montreal GP gaat van start.