Waar kijk je Barcelona – Liverpool op tv gratis en live streaming

Hoe kijk je Barcelona – Liverpool op tv free-to-air op RAI en live streaming gratis op computers, smartphones en tablets

Voor veel voetbalkenners is Barcelona – Liverpool, halve finale van de Champions League 2018-2019, een vervroegde finale. Te superieur is de technische kwaliteit van de twee ploegen in vergelijking met de andere twee halve finalisten (Tottenham en Ajax). Vorig jaar haalde Liverpool enigszins bij verrassing de finale, terwijl ze dit jaar een van de favoriete ploegen zijn voor de eindzege. Barcelona daarentegen heeft de afgelopen tien jaar samen met Real Madrid de competitie gedomineerd. En ze hebben in hun team een Messi die een van de beste seizoenen uit zijn carrière beleeft.

Vanavond is de eerste etappe van de halve finale van de Champions League 2018-2019 tussen Barcelona en Liverpool. De Blaugrana komen vol en in goede vorm aan na het winnen van de 26e competitietitel in hun geschiedenis. Liverpool daarentegen staat tweede in de Premier League met slechts één punt achterstand op Manchester City en loopt het risico de Scudetto mis te lopen ondanks het feit dat het boven de 90 punten staat. Voor voetballiefhebbers is Barcelona – Liverpool een wedstrijd die je niet mag missen. Dit zijn twee heel verschillende teams, maar ze spelen stellair voetbal. Barcelona heeft Messi, Coutinho, Suarez en de verrassing Arthur Melo, terwijl Liverpool vertrouwt op de fysieke kracht van Van Dijk en de techniek van Salah, Firmino en Manè.

Barcelona – Liverpool is op tv te zien op de zenders RAI en Sky op satelliet en digitaal terrestrisch. Fans die 1 mei buitenshuis vieren, kunnen Barcelona – Liverpool gratis live bekijken, lees hier hoe.

Barcelona – Liverpool: speelschema

Barcelona – Liverpool trapt om 21:00 uur af in het Camp Nou Stadion.

Barcelona – Liverpool: waar te zien op gratis tv

Barcelona – Liverpool maakt deel uit van het pakket wedstrijden dat ook door RAI is aangekocht. Barcelona – Liverpool wordt uitgezonden op gratis TV op Rai 1: de live-uitzending begint om 20:30 met een korte voorbeschouwing. De wedstrijd zal ook worden uitgezonden door Sky, dat de rechten op de Champions League voor de komende drie jaar heeft gekocht. Barcelona tegen Liverpool zal worden uitgezonden op SkySport One (201) en SkySport Football (203). Voor wie niet thuis is, is er de mogelijkheid om Barcelona – Liverpool live te streamen op SkyGo en RaiPlay. 

Hoe kijk je Barcelona – Liverpool live streaming op SkyGo

Sky biedt haar abonnees de kans om Barcelona – Liverpool halve finale eerste leg van de Champions League 2018-2019 live te streamen op SkyGo, het on-demand platform van de satelliettelevisie.

Om SkyGo te gebruiken, moet u een Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website en gebruikmaken van een van de apparaten die door de dienst worden ondersteund (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om livestreaming van Barcelona tegen Liverpool te bekijken, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Er wordt een lijst geopend met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming: scroll naar beneden naar SkySport Uno (201) en SkySport Football (202). Door een van de twee kanalen te selecteren en op het pictogram “Afspelen” te klikken, begint u Barcelona – Liverpool te streamen.

Hoe kijkt u gratis naar Barcelona – Liverpool live streaming op RaiPlay

Als u geen Sky-abonnement hebt, hoeft u niet te wanhopen, u kunt Barcelona – Liverpool live streaming gratis bekijken op RaiPlay, de on-demand dienst van de staatstelevisie. Om RaiPlay te gebruiken, moet je je gratis abonneren op het platform en gebruik maken van een van de ondersteunde apparaten (smartphones, tablets en computers). De RaiPlay-applicatie kan worden gedownload van de Google Play Store en App Store.

Om Barcelona v Liverpool live streaming gratis te bekijken, moet je RaiPlay starten, je referenties invoeren en op het menu-item “Dirette” klikken. Er wordt een pagina geopend met alle Rai zenders die beschikbaar zijn in streaming en door Rai 1 te selecteren start de gratis streaming van Barcelona – Liverpool binnen enkele seconden.

Als u niet thuis bent en de halve finale van de Champions League 2018-2019 niet in streaming kunt bekijken, heeft u de mogelijkheid om de live tekst van Barcelona – Liverpool te volgen op Virgilio Sport.