Welke betaalmethoden worden door DAZN geaccepteerd

DAZN heeft niet alleen de sportindustrie gerevolutioneerd en nieuwe betaalmethoden geïntroduceerd, zoals prepaidkaarten die ook in supermarkten kunnen worden gekocht.

DaZN’s sportaanbod is zonder twijfel aantrekkelijk. Het is inmiddels bekend dat de streamingdienst de rechten heeft verworven om het volledige Italiaanse voetbalkampioenschap drie opeenvolgende seizoenen uit te zenden, te beginnen met de Serie A TIM 2021-2022 die over iets meer dan een week op 21 augustus 2021 aftrapt.

Naast de Italiaanse voetbalcompetitie biedt DAZN alle Serie BKT wedstrijden en alle wedstrijden van LaLiga, MLS, diverse motorsporten zoals MotoGP en Indycar, boksen, UFC, NFL en de Eurosport 1 HD en Eurosport 2 HD kanalen. Kortom, het aanbod is gevarieerd en geschikt voor elke sportliefhebber. In vergelijking met voorgaande jaren, toen de meeste van deze sporten waren gekoppeld aan traditionele uitzendmethoden, heeft DAZN een revolutie teweeggebracht in de sector en ook in de betaalmethoden voor klanten, om nog maar te zwijgen van het feit dat het niet de contractuele beperkingen biedt die generaties van voetbal- en sportfans hebben geërgerd.

De nieuwigheid: DAZN-kaarten en prepaid codes

De nieuwe DAZN-kaarten en prepaid codes zijn bijzonder interessant en bieden verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele betaalmethoden. Ten eerste kunnen ze overal worden gekocht: in grote elektronicawinkels (waaronder Unieuro, MediaWorld, Euronics, Gamestop), in supermarkten (waaronder Esselunga en Carrefour), maar ook in tabakswinkels, bars en winkels met Mooney of Puntolis.

Ze zijn niet alleen uiterst praktisch, maar ook zeer intuïtief: op elke DAZN-kaart wordt niet in eerste instantie het bedrag vermeld, wat misleidend zou kunnen zijn voor wie de kosten van de dienst niet kent, maar het aantal maanden streaming dat u verzekerd bent door de aankoop van wat kan worden omschreven als een “pas”. U kunt kiezen tussen een abonnement van 1 maand voor €29,99, een abonnement van 3 maanden voor €79,90 met een besparing van €10 en een abonnement van 6 maanden voor slechts €149,90, een besparing van €30.

Het pluspunt van DAZN prepaid kaarten en codes ligt in hun aard van fysieke en tastbare hulpmiddelen, en ze bieden een duidelijk voordeel: ze kunnen in de winkel worden gekocht met contant geld of elektronische betaalmethoden.

DADZN prepaid kaarten en codes: hoe ze te activeren

Als je eenmaal je DAZN prepaid kaart of code hebt gekocht, is de activatie heel eenvoudig: ga naar dit adres, voer de code op de achterkant van de kaart of op de bon in en volg de instructies op het scherm.

DAZN heeft ook een handig initiatief bedacht voor iedereen die in het weekend van 20 augustus tot 26 september langs een Unieuro-winkel komt: de DAZN Coaches. Degenen die de prepaid kaart willen kopen, kunnen ondersteuning en informatie krijgen om het abonnement rechtstreeks te activeren van een team van opgeleide mensen dat in 90 Unieuro-winkels aanwezig is. Dit is een volledig gratis initiatief waar u voor aanvang van het kampioenschap gebruik van kunt maken, zodat u uw favoriete wedstrijden meteen kunt bekijken.

Vind uw dichtstbijzijnde Unieuro-winkel

De “traditionele”, maar elektronische hulpmiddelen

DAZN heeft natuurlijk ook gedacht aan de behoeften van degenen die de voorkeur geven aan het gemak van een abonnement vanuit huis. Kies gewoon uit een van de volgende opties: krediet-, debet- of prepaidkaart, Postepay inbegrepen, iTunes, PayPal, Google Pay en Amazon Pay (alleen met Amazon Fire Stick).