The Marvelous Mrs. Maisel 4: Official Release Date

Het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel komt naar Prime Video: hier is de officiële releasedatum voor de nieuwe afleveringen

Er komen nieuwe avonturen en shows aan voor fans van Midge, de hoofdrolspeelster van The Marvelous Mrs. Maisel, in seizoen 4. Prime Video heeft eindelijk de eerste trailer voor seizoen 4 onthuld en de officiële releasedatum aangekondigd.

De tv-serie geschreven en geregisseerd door Amy Sherman-Palladino samen met Daniel Palladino is in de loop der jaren een hit gebleken voor de Amazon Prime Video-catalogus en heeft meerdere Emmy-, Golden Globe- en Critics’ Choice-nominaties en -prijzen in de wacht gesleept. Rachel Brosnahn, die de rol van Miriam “Midge” Maisel speelt, won alleen al voor haar rol tussen 2018 en 2019 meerdere prijzen. Een succes dat al begon met de pilot van de serie, die de populairste was van de Amazon Original komedies. In het derde seizoen moest Midge de teleurstelling verwerken van het feit dat ze werd uitgeschakeld bij de wereldtournee van Shy Baldwin, het is alleen nog maar afwachten hoe ze in de nieuwe afleveringen zal reageren.

The Marvelous Mrs. Maisel 4: de plot

Na de grote teleurstelling van de uitschakeling van haar openingsshow in de wereldtournee van Shy Baldwin, vindt Midge zichzelf terug in de jaren zestig en de lucht van verandering die wordt ingeademd. De komiek vindt een nieuwe baan, maar wel een die haar carte blanche geeft om haar creativiteit te uiten.

Ze zet alles op alles om de show van de nieuwe baan te verbeteren, maar dat veroorzaakt een breuk tussen haar, haar familie en haar vrienden.

The Marvelous Mrs. Maisel 4: The Cast

De sterren van The Marvelous Mrs. Maisel 4 zijn de winnaar van The Marvelous Mrs. Maisel 4 en de winnaar van The Marvelous Mrs. Maisel 4. Maisel 4 zijn Emmy-winnares Rachel Brosnahan (Miriam Midge Maisel), viervoudig Emmy-winnaar Tony Shalhoub, tweevoudig Emmy-winnaar Alex Borstein, Emmy-genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, en Emmy-winnaar Luke Kirby.

In het nieuwe seizoen, dat steeds oneerbiediger en hilarischer zal worden, zullen ook speciale gasten te gast zijn, waaronder Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters en Jason Alexander.

The Marvelous Mrs. Maisel is geschreven en geregisseerd door de veelgeprezen Amy Sherman-Palladino, de bedenker van Gilmore Girls, met Daniel Palladino als uitvoerend producent.

The Marvelous Mrs. Maisel 4: When it Arrives

Prime Video heeft de eerste van vier teasers voor het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel vrijgegeven, en tevens de officiële releasedatum bekend gemaakt.

Met ingang van 18 februari 2022 brengt Amazon Prime Video vier weken lang elke vrijdag twee nieuwe afleveringen uit.

Bekijk alle afleveringen van The Marvelous Mrs. Maisel: abonneer u nu op Amazon Prime Video

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.