Lottomatica, website niet bereikbaar, wat is er aan de hand

De website van Lottomatica is sinds 19 oktober 13:00 uur niet bereikbaar. Gebruikers hebben geen toegang tot hun profiel en kunnen de online spellen niet gebruiken

De laatste uren hebben we veel meldingen ontvangen dat de Lottomatica site niet bereikbaar is: gebruikers hebben geen toegang tot het portaal of zelfs niet tot hun persoonlijke account. Het is niet mogelijk weddenschappen te plaatsen, online te spelen, in het casino of zelfs aan de pokertafels. De eerste meldingen kwamen rond 13:00 uur op 19 oktober binnen, en het probleem lijkt nog steeds niet te zijn opgelost.

Ook op de website downdetctor.it, een portaal dat klachten van gebruikers verzamelt wanneer een site, app of dienst down is, zijn er honderden meldingen dat de site van Lottomatica niet werkt. De redenen voor deze problemen zijn op dit moment nog niet bekend, maar het lijkt vrij ernstig te zijn. De site is op geen enkele manier bereikbaar: de oorzaken kunnen verschillend zijn, zoals inefficiënties bij de servers die de site beheren. We blijven het verhaal volgen en zullen u in de komende uren op de hoogte houden.

Waarom de Lottomatica-site niet bereikbaar is

Hoe de Lottomatica-site onbereikbaar is geworden, is niet bekend. Maar het portaal voor online weddenschappen en kansspelen is niet het enige dat momenteel onbereikbaar is: alle sites van het Italiaanse bedrijf zijn down. Alle websites van het Italiaanse bedrijf zijn down, inclusief die gewijd aan de lottowereld en de corporate website van het bedrijf. De oorzaak van de inefficiëntie kan bij de servers liggen, of bij infrastructurele problemen. Voor het ogenblik zijn er geen officiële mededelingen van het bedrijf. We zullen zeker meer weten in de komende paar uur.

Update om 17:00. De site van Lottomatica is weer bereikbaar, hoewel het laden van de pagina’s zeer traag verloopt.