Riverbed: virtuele loadbalancers voor het dynamische datacenter

In de IT BUSINESS Livecast laat Kristijan Raguz van Riverbed samen met Christian Sojtschuk van Arrow ECS zien hoe de beschikbaarheid en veiligheid van applicaties in datacenters aanzienlijk kan worden verhoogd.

Veel datacenters beschikken nog over te veel rekencapaciteit om applicaties just-in-time on-demand te kunnen leveren. Application Delivery Controllers helpen deze kostbare overcapaciteit te elimineren. Tegelijkertijd zorgen zij voor een hoge beschikbaarheid en veiligheid van de infrastructuur en versnellen zij de werking van toepassingen.

Kristijan Raguz, Regional Sales Manager Stingray Business Unit bij Riverbed, zal een overzicht geven van Riverbed’s Application Delivery Controllers in de IT BUSINESS Livecast op vrijdag 22 november 2013 vanaf 11:00 uur. Direct daarna zal Christian Sojtschuk, Cloud Leader bij Arrow ECS, in een live demo het potentieel van virtuele loadbalancers voor het dynamische datacenter laten zien.

Laat uw klanten zien hoe ze de downtime van applicaties snel en aanzienlijk kunnen terugdringen en eenvoudig op elk gewenst moment resources kunnen leveren aan elke gebruiker. Hier kunt u zich inschrijven voor de gratis IT-BUSINESS Livecast.