Hoe kijk je naar de 2018 Super Bowl live streaming

Afspraak in de nacht van 4 op 5 februari. De Super Bowl van 2018 wordt gespeeld door de New England Patriots en de Philadelphia Eagles

De Super Bowl wordt beschouwd als het meest bekeken sportevenement ter wereld. Het televisiepubliek is groter dan een miljard mensen en bedrijven zijn bereid miljoenen dollars te betalen om dertig seconden reclame te kopen. Hoewel American football in Italië niet een van de populairste sporten is, is het aan de andere kant van de oceaan wel het zondagse evenement bij uitstek. En nu is het zover.

De Super Bowl van 2018 wordt gespeeld in de nacht van 4 op 5 februari. Het begint om 00:30 en gaat de hele nacht door. De finale zal gaan tussen de New England Patriots (die vorig jaar ook de Super Bowl wonnen) en de Philadelphia Eagles, de twee ploegen met het beste record tijdens het reguliere seizoen. De favorieten zijn de Patriots, die na de magische comeback in de competitiefinale tegen de Jacksonville Jaguars geroepen zijn om opnieuw indruk te maken. Aan het roer zal altijd Tom Brady staan, die op 41-jarige leeftijd klaar is om zijn zesde Super Bowl te winnen. Maar de Philadelphia Eagles zijn klaar om hun huid te verkopen. Zelfs zonder hun startende quarterback, die in de laatste paar wedstrijden van het reguliere seizoen geblesseerd raakte.

Italiaanse fans kunnen de 52e Super Bowl volgen via live streaming. Het sportevenement zal zowel door het satellietplatform van Sky (op Fox Sports-kanalen) als door Premium Sport (dat de rechten voor Italië bezit) worden uitgezonden. Hier lees je hoe je de Super Bowl 2018 live streamt.

Hoe volg je de Super Bowl 2018 live streaming op Sky Go

De afspraak is om 00:30 uur in de nacht van 4 op 5 februari. Nachtbrakers die het evenement niet willen missen en de livestreaming willen volgen terwijl ze thuis in bed liggen, kunnen dat doen via Sky Go. Het satellietplatform zal de 2018 Super Bowl live uitzenden op de Fox Sports-kanalen, die ook online beschikbaar zijn op Sky Go. Het enige probleem is het commentaar, dat in de oorspronkelijke taal zal zijn. Om de 52e Super Bowl live te streamen, moet je inloggen op Sky Go met je inloggegevens en vervolgens afstemmen op het Fox Sports-kanaal wanneer de finale begint.

Hoe je Super Bowl 2018 live kunt streamen op Premium Play