Hoe kijk je gratis live streaming naar de Europa League

Toegang tot de Europa League voor AC Milan en Lazio, hier zijn de wedstrijdtijden en hoe je ze gratis live streaming op SkyGo en TV8 kunt volgen

Kunnen AC Milan en Lazio het halen in Bakoe? Nee, dit is geen geografische vraag, maar een sportieve. De kern van de vraag is of de twee Italiaanse ploegen zich een weg kunnen banen door de Europa League om de finale te bereiken, die zal worden gespeeld in het Olympisch Stadion in de Azerbeidzjaanse hoofdstad.

Om dat te weten te komen, hoef je alleen maar alle wedstrijden tussen de twee partijen te bekijken, die hun reis op donderdag 20 september beginnen met de eerste dag van de groepsfase. Zoals de afgelopen twee jaar het geval was, zullen de wedstrijden worden uitgezonden door Sky, dat de rechten voor Italië voor de komende drie jaar heeft gekocht, en TV8, dat de rechten heeft om één wedstrijd per week via digitale ether uit te zenden. Zowel op SkySport als op TV8 zullen naast de wedstrijden ook diepgaande reportages vanuit de studio voor elke wedstrijd te volgen zijn en ook interviews met spelers en coaches na de wedstrijd. En als u Milaan of Lazio in de Europa League niet op TV kunt zien, wanhoop dan niet. Je kunt de Europa League 2018-19 altijd gratis live streamen vanaf je smartphone of pc.

Europa League 2018-19: nieuwe tv-schema’s

Net als bij de Champions League zijn ook bij de Europa League de aftraptijden van de wedstrijden veranderd. De wedstrijden worden nog steeds op donderdag gespeeld, met een eerste ronde om 18.55 uur en een tweede ronde om 21.

Hoe kijk ik gratis live streaming van de Europa League op SkyGo

Als SkySport-abonnee kunnen we alle wedstrijden van het nieuwe Europa League-seizoen volgen. En we kunnen ook beslissen of we een enkele wedstrijd willen volgen of alle wedstrijden in één keer willen bekijken dankzij Diretta Gol Europa League.

Als we thuis niet de mogelijkheid hebben om de verschillende wedstrijden van AC Milan en Lazio vanaf de bank en de tv te bekijken, kunnen we altijd de doelpunten en de actie van de Europa League volgen dankzij het platform voor streaming en on demand SkyGo. Hoe werkt het? Om de oude UEFA Cup live streaming gratis te bekijken, downloadt u gewoon de applicatie op uw smartphone of pc, voert u uw inloggegevens in en wacht u tot de interface van het platform is geladen. Eenmaal binnen zoeken we het Sport-kanaal waar ons favoriete team wordt uitgezonden en drukken op Play om te gaan juichen.

Hoe kijk je gratis live streaming van de Europa League op TV8

Als je geen Sky-abonnement hebt en niet elke donderdag naar de kroeg wilt om de Europa League te kijken, is het alternatief om te kijken naar de gratis uitdaging die elke week op TV8 wordt uitgezonden. Wat als we om 18.55 uur of 21.00 uur niet thuis zijn? Maak je geen zorgen, neem je smartphone, tablet of notebook en maak verbinding met de officiële TV8-website. Eenmaal daar gaan we naar de live sectie en kunnen we beginnen met het kijken naar de Europa League wedstrijd live streaming for free. U hoeft zich niet te registreren of in te schrijven.