Amazon Prime Video: Films en tv-series die in november 2021 aflopen

Elke maand werkt Prime Video zijn catalogus van films en tv-series om in streaming te bekijken bij, en verwijdert tegelijkertijd oudere titels: alle titels die in november 2021 aflopen

Prime Video werkt zijn aanbod van films en tv-series om in streaming te bekijken bij en breidt uit, door elke maand “orde” in zijn online catalogus aan te brengen. Dit betekent dat sommige titels uit de catalogus van het Amazon streaming platform zullen worden verwijderd en er weinig tijd over zal zijn om ze te bekijken.

Gebruikers die geen enkele film of tv-serie willen missen onder de nu beschikbare titels zullen een beperkte tijd hebben om tv-series zoals Mistresses, anime zoals ViVid Strike en films zoals The Spies te bekijken, evenals documentaires zoals die over Francesco Totti. Het duurt maar een paar seconden om te controleren of de film of tv-serie die u wilt bekijken, behoort tot de titels die op het punt staan te worden verwijderd uit de catalogus van titels die bij het Amazon Prime Video-abonnement zijn inbegrepen. Na het openen van de pagina verschijnt er een bericht onder de titel en beschrijving, waarin de gebruikers wordt meegedeeld hoeveel dagen de pagina nog beschikbaar zal zijn. En als het binnenkort verloopt, mis dan niet de kans om het te bekijken nu het nog is opgenomen in de uitgebreide catalogus van Prime Video.

Laat uw favoriete titels niet verlopen: meld u aan bij Prime Video en bekijk ze nu

Amazon Prime Video: tv-series die in november verlopen

Diegenen die Mistresses, de tv-serie uit 2013 over vier vriendinnen die samen een ingewikkeld leven leiden, graag hadden willen zien, zullen zich erbij moeten neerleggen dat ze het niet op Prime Video zullen zien. Vanaf 2 november zijn de vier seizoenen van Mistresses niet meer beschikbaar op het streamingplatform.

Ook komen er in november veel anime-series uit, waar Prime Video zich de afgelopen maanden op heeft gericht. Op 6 november is het de laatste dag om ViVid Strike, over het leven van de weeskinderen Fuuka en Rinne, te bekijken, terwijl op 16 november seizoen één van Lamu, het ruimtemeisje, uit de catalogus zal worden verwijderd. Tot de anime-series die in november uit de catalogus kunnen worden geschrapt, behoren het eerste seizoen van Berserk, de Ken the Warrior – Trilogy, Judo Boy, Assassination Classroom: Korosensei Quest, Cutie Honey Universe  en het eerste seizoen van My Santa.

Amazon Prime Video: films die in november aflopen

Films die in november 2021 aflopen op Prime Video zijn onder meer Qua la paw 2, dat vanaf 3 november wordt verwijderd, terwijl er tot 8 november nog tijd is om het komedie-avontuur Le Spie te bekijken. De culthit Saturday Night Fever, met John Travolta als Tony Manero in de hoofdrol, is beschikbaar tot 15 november, terwijl je tot 19 november A Fistful of Friends kunt bekijken. De op de Beatles geïnspireerde film Yesterday is tot 21 november beschikbaar.

Andere films die in november aflopen zijn onder meer American Assassin, Van Helsing, Lost in Translation, 28 Days Later, de klassieker The Blues Brothers, Call Me By Your Name, 5 Years of Engagement, Jay and Silent Bob en Sleepers. Ook vervallen twee 90s souls: City Hunter en City Hunter.

Amazon Prime Video: documentaires te zien in november

Voor wie de documentaire over het leven van Francesco Totti en zijn afscheid van het voetbal niet wil missen, is er nog tijd tot 15 november. Na die datum zal de documentaire My Name is Francesco Totti worden verwijderd uit de titels die bij uw Prime Video-abonnement zijn inbegrepen.

Abonneer u op Prime Video en mis uw favoriete films en tv-series niet

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.