Amazon Prime Day 2019 officieel: het vindt plaats op 15 en 16 juli

Amazon heeft de dagen van Prime Day 2019 officieel gemaakt: maandag 15 juli en dinsdag 16 beter. Meer dan een miljoen aanbiedingen wereldwijd: zo volgt u het

Markeer deze twee dagen in uw agenda: 15 en 16 juli 2019. Dit zijn de dagen die Amazon heeft gekozen voor Prime Day, het evenement gewijd aan zomerkortingen dat door de e-commercesite in het leven is geroepen en nu een niet te missen afspraak is voor gebruikers. Prime Day 2019 begint om 00:01 op 15 juli en eindigt om 23:59 op 16 juli, maar zal in de daaropvolgende dagen doorgaan met een aantal aanbiedingen die exclusief zijn ontworpen voor Amazon Prime-klanten.

Het tweedaagse shopping-evenement is in feite gewijd aan degenen die een abonnement hebben op Amazon Prime, de dienst van het bedrijf uit Seattle die toegang biedt tot een aantal voordelen, zoals leveringen in 1 uur (alleen in sommige Italiaanse steden), toegang tot ad-hocaanbiedingen, gratis verzending en Amazon Prime Video. Voor Prime Day 2019 bereidt Amazon wereldwijd meer dan een miljoen aanbiedingen voor en ook evenementen die de twee dagen van kortingen en promoties zullen vergezellen.

Amazon Prime Day 2019: wanneer het begint

De start van Amazon Prime Day 2019 is vastgesteld op 15 juli 2019 (maandag) om 00:01 uur en eindigt op 16 juli 2019 om 23:59 uur (dinsdag).

Amazon Prime Day 2019: wat is er nieuw

Voor Prime Day 2019 heeft Amazon WOW Deals geïntroduceerd, dat zijn kortingen op de bestverkochte producten op de e-commercesite. De WOW Deals hebben echter een beperkte geldigheidsduur en zijn slechts in beperkte mate beschikbaar, dus je moet snel zijn om niets te missen.

Voor dit evenement heeft Amazon samenwerkingsverbanden gesloten met ’s werelds topmerken die hun beste apparaten zullen aanbieden. Daarnaast is er vanaf vandaag ook Prime Day News, nieuwe apparaten die direct op de e-commercesite worden gelanceerd.

Amazon Prime Day 2019: welke producten worden aangeboden

Zoals elk jaar tijdens Prime Day en Black Friday gebeurt, zullen de aangeboden producten variëren van consumentenelektronica en speelgoed tot kleding en voedingsmiddelen. Om te weten te komen welke artikelen op Prime Day 2019 worden aangeboden, moet echter worden gewacht tot 15 juli middernacht.

Prime Day 2019 is ook een kans voor kleine en middelgrote Italiaanse bedrijven om hun producten aan het grote publiek te laten zien door gebruik te maken van de ruimte die Amazon in de Handmade-sectie biedt.