Hoe DAZN gratis kijken op Sky

Om DAZN gratis te kijken op Sky moet je de speciale aanbieding activeren vanuit je persoonlijke zone: zo doe je dat

Vanaf 4 september 2019 kunnen Sky-klanten in hun abonnement de visie van het nieuwe kanaal DAZN1 activeren, dat op 21 september officieel van start gaat met de grote match Inter – Milan. Sky-DAZN hebben een overeenkomst bereikt om een satellietkanaal (DAZN1) te creëren waar het on-demand platform het beste van zijn programmering zal uitzenden, met inbegrip van de drie wedstrijden van de Seria A die het exclusief voor elke dag van het kampioenschap heeft.

Het meest interessante nieuws betreft echter de prijs. Sky-klanten die al minstens drie jaar een sport- en voetbalabonnement hebben, kunnen DAZN1 (kanaal 209) gratis bekijken: de satellietzender betaalt de maandelijkse kosten. Hiervoor moet u het Sky-DAZN-aanbod echter alleen online activeren, vanaf de website of via de app. Voor wie niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft Sky een gereduceerde prijs voorzien: €7,99 per maand, in vergelijking met de €9,99 maandelijkse kosten van een DAZN-abonnement.

Hoe activeer je DAZN gratis bij Sky

Het Sky-DAZN-aanbod kan alleen online worden geactiveerd via het Doe-Het-Zelf-gedeelte. Je hebt toegang tot je persoonlijke Sky-profiel via de website of app.

Om gratis DAZN te kijken op Sky, moet je het DAZN-Sky aanbod activeren dat is voorbehouden aan degenen die al minstens drie jaar klant zijn van de satellietzender en een actief Sport+Voetbal-abonnement hebben. Voor alle anderen zal de prijs van het DAZN1-kanaal €7,99 bedragen.

De procedure om DAZN gratis te krijgen is heel eenvoudig. Je moet naar het Doe-Het-Zelf gedeelte gaan, klikken op Promoties en dan op Sky-DAZN Aanbieding. Voer uw telefoonnummer in en u ontvangt een sms met een link en een promotiecode. Door op de link te klikken wordt de DAZN website geopend en moet je het registratieproces starten. Door de promotiecode aan het einde van het proces in te voeren, maakt u uw DAZN-account aan en activeert u gratis het DAZN1-kanaal. Als je al een DAZN account hebt, moet je in plaats van je persoonlijke gegevens in te voeren, inloggen met je inloggegevens en de code invoeren. De actie is geldig tot 30 juni 2021.

Om het DAZN1-kanaal te kunnen bekijken, is ook het model decoder vereist: de enige die worden ondersteund zijn Sky Q, MySkyHD of MySky.

Wat is er te zien op DAZN1

Het beste van de programmering van DAZN zal op het satellietkanaal worden uitgezonden. Het on-demand platform heeft naast de Serie A en Serie B ook de tv-rechten van de Spaanse La Liga, Ligue 1, UFC, het World Rally Championship en belangrijke bokswedstrijden.

Het DAZN 1-kanaal is actief vanaf 21 september 2019, samenvallend met de derby van Milaan, een DAZN exclusive.

Hoe kijk je DAZN zonder Sky

Diegenen die geen Sky-gebruiker zijn, kunnen zich toch abonneren op het DAZN-platform en alle content bekijken. Via de officiële DAZN-website kunt u de laatste aanbiedingen bekijken, uw DAZN-abonnement activeren en genieten van de beschikbare inhoud op twee apparaten tegelijk. Het abonnement kan op elk moment worden opgezegd.