Hoe kijk je naar de 2019 SuperBowl live streaming

De 53e Superbowl vindt vanavond plaats: de New England Patriots en de Los Angeles Rams nemen het tegen elkaar op. Hier is hoe je de 2019 Superbowl live streaming

The New England Patriots en de Los Angeles Rams  zullen het tegen elkaar opnemen in de 53e Superbowl, een van de belangrijkste sportieve (en niet-sportieve) evenementen van het jaar. De hele wereld zal verbonden zijn om de laatste wedstrijd te zien die de Vince Lombardi Trophy zal uitreiken en ook in Italië zal het mogelijk zijn om het evenement live te volgen. De tv-rechten voor de 2019 Sueprbowl zijn verworven door RAI, dat na enkele jaren terugkeert om de NFL uit te zenden, en door DAZN, dat het hele American football-seizoen heeft uitgezonden.

Voor de vierde keer in de laatste vijf seizoenen (en de negende sinds hij in de NFL speelt), zullen Tom Brady en zijn New England Patriots in de Superbowl spelen. Op 41-jarige leeftijd is de quarterback van de Patriots klaar om zijn zesde Superbowl te winnen, een prestatie die de kroon zou zetten op een carrière vol succes. Tom Brady zal het opnemen tegen de Los Angeles Raims, die op zoek zijn naar hun tweede titel, hun eerste sinds hun verhuizing naar de City of Angels. De Raims zullen worden geleid door Jared Goff, zeventien jaar jonger dan Brady en klaar om zijn erfenis over te nemen. Hier is hoe je de 2019 SuperBowl gratis live kunt streamen.

Superbowl 2019: tijden en waar te zien op tv

De aftrap van de 2019 Superbowl staat zondag gepland voor iets na middernacht, maar de live-tv begint ongeveer een uur eerder. De wedstrijd tussen New England Patriots en de Los Angeles Rams zal worden uitgezonden op RAI 2 en op het online platform DAZN. Het zal ook mogelijk zijn om de 2019 Superbowl in live streaming gratis te volgen.

Hoe te kijken New England Patriots – Los Angeles Rams Superbowl 2019 in gratis streaming op RaiPlay 

Ook RAI zal de 2019 Superbowl in live televisie uitzenden. Fans zullen kunnen kijken naar New England Patriots – Los Angeles Rams live streaming gratis op RaiPlay, het online platform van de Staat TV. U hoeft zich niet bij het platform te registreren of in te schrijven. Om de 2019 Superbowl in streaming te bekijken hoeft u alleen maar naar RaiPlay te gaan (de applicatie voor smartphones en tablets is ook beschikbaar), op het menupictogram te drukken en vervolgens op Dirette te drukken. Er opent een nieuwe pagina en door RAI 2 te selecteren start je de gratis streaming van Superbowl 53. 

Hoe volg je New England Patriots – Los Angeles Rams Superbowl 2019 streaming op DAZN

DAZN heeft de televisierechten van het NFL-seizoen 2018-2019 verworven. En vanavond zal het ook de Superbowl tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams live streamen. De verbinding zal rond 23.30 uur beginnen, terwijl de aftrap zal moeten wachten tot na middernacht. Om de Superbwl 2019 streaming op DAZN te bekijken moet je een abonnement hebben op het platform (de eerste maand is gratis, daarna betaal je 9,99 euro per maand) en gebruik maken van een van de ondersteunde apparaten (smartphone, tablet, computer, smart tv, console). Om New England Patriots – Los Angeles Rams live te zien spelen op DAZN moet je naar het platform gaan, klikken op Sport en “American Football” kiezen. Een nieuwe pagina wordt geopend en door op de banner te drukken wordt de streaming van de Superbowl 2019 gestart.