Siewert & Kau breidt gaming portfolio uit met Riotoro

De IT-distributeur en logistiek dienstverlener Siewert & Kau sluit een distributieovereenkomst met de start-up Riotoro, die gaming hardware aanbiedt.

Vanaf nu zijn de behuizingen, voedingen, ventilatoren, waterkoelers, toetsenborden en muizen van Riotoro, dat in 2014 werd opgericht, verkrijgbaar bij Siewert & Kau.

Om wederverkopers een uitgebreid assortiment hoogwaardige gamingproducten te kunnen bieden, heeft het bedrijf uit Bergheim een distributieovereenkomst gesloten met Riotoro voor de gehele DACH-regio, Nederland, België, Polen en Italië.

“Riotoro is een opkomend merk voor de gamingsector,” meldt Jens-Marcus Becker, inkoopmanager bij Siewert & Kau. “De oprichters van het bedrijf zijn absolute experts in de sector en beschikken over de beste markt- en productkennis, alsmede uitstekende contacten, vooral met Chinese leveranciers. Wij willen de jonge start-up specifiek helpen om ook in Europa te groeien. Naast de klassieke verkoopondersteuning bieden wij full-service ondersteuning op lange termijn in de vorm van RMA-verwerking en een commissiemagazijn daarbovenop. De voorwaarden daarvoor zijn aanwezig en wij verheugen ons erop het merk in de scene bekend te maken.”