Fortnite’s geheime boodschap: wat is het Italiaanse nummer om te bellen

Het telefoonnummer om te bellen om de mysterieuze boodschap te beluisteren is ook actief in Italië. Hier is wat het is en wat de opgenomen stem zegt

We zijn nu heel dicht bij de start van Fortnite Chapter 2 Season 2. De start van het nieuwe seizoen staat gepland voor donderdag 20 februari, en Epic Games is in deze dagen begonnen met een nieuwe reclamecampagne. En zoals het gebeurde met het einde van het eerste seizoen, heeft het softwarehuis ook in dit geval iets unieks bedacht. We hebben het er gisteren al over gehad: in de belangrijkste steden van de wereld heeft Epic Games advertentieruimte op billboards gekocht en is begonnen met het uitzenden van een video waarin een telefoonnummer verschijnt.

Het nummer is eindelijk ook actief in Italië. Fortnite-fans kunnen het gratis nummer 800.743.024 bellen en luisteren naar de boodschap van de opgenomen stem. Het is een raadselachtige boodschap die veel aan het denken zet met het oog op de start van het nieuwe seizoen van het videospel. Tot nu toe zijn er nog niet veel onthullingen naar buiten gekomen over de door Epic Games bestudeerde nieuwigheid, maar het belooft een vernieuwde Fortnite te worden, althans in de dynamiek van het spel.

Fortnite: welk nummer moet je bellen

Signalen van deze “verschijningen” zijn de afgelopen dagen vanuit verschillende delen van de wereld aangekomen, zoals Frankrijk, Japan en Brazilië en nu is Italië eindelijk aan de beurt. Italiaanse spelers kunnen ook het mysterieuze nummer bellen en luisteren naar de vreemde opgenomen boodschap. Nieuwsgierig? Bel gewoon het gratis nummer 800.743.024 op uw telefoon. De opgenomen boodschap is altijd hetzelfde en duurt net geen twintig seconden.

Fortnite, wat zegt de mysterieuze boodschap

Bel gewoon het gratis nummer om met je eigen oren te horen wat Epic Games voor ons in petto heeft. Na een paar seconden wachten begint de opgenomen boodschap: “Schaduwagenten gecompromitteerd, werving is begonnen, prettige jacht agent” en aan het eind is ook een achtergrondgeluid te horen, alsof het het miauwen van een kat was. Het is een cryptische boodschap die een groot evenement inluidt waar spelers aan het begin van seizoen 2 aan kunnen deelnemen.

In de video’s en posters is niet duidelijk welke verrassingen de ontwikkelaars in petto hebben voor het langverwachte en aankomende tweede hoofdstuk van Fornite, maar wat deze nieuwe advertentiecampagne bijzonder maakt, is de aanwezigheid van enkele telefoonnummers en een reeks goudkleurige elementen. Zou de aanwezigheid van de kleur goud kunnen wijzen op de komst van een vierde onverwoestbaar materiaal voor de bouw van forten? Voorlopig is het nog niet bekend, maar de aanwijzingen tot nu toe geven Fortnite-fans genoeg om over na te denken.

Wanneer begint Fortnite Chapter 2 Season 2

Fortnite Chapter 2 Season 2 begint op donderdag 20 februari tussen 10:00 en 12:00 uur Britse tijd en brengt gloednieuwe uitdagingenets en nieuwe battle royals met zich mee. In de tussentijd zullen wij u op de hoogte blijven houden van alle nieuwe ontwikkelingen.