Digital Shadows versterkt verkoopteam

De fabrikant Digital Shadows breidt zijn partnerprogramma in de DACH-regio uit en haalt daarvoor twee nieuwe kanaal- en verkoopexperts in het team. Robert Blank is de nieuwe Regional Sales Manager en Severin Kopinski treedt toe als de nieuwe Channel Account Manager.

Als onderdeel van de uitbreiding van zijn partnerprogramma neemt Digital Shadows, leverancier van informatie over cyberdreigingen, twee nieuwe verkoopspecialisten aan.

Robert Blank zal als Regional Sales Manager DACH verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenlandschap en het aansturen van de verkoopstrategie in de regio. Blank werkte eerder in de verkoop bij de beveiligingsfabrikanten FireEye en Algosec. Andere zenders in zijn carrière waren Itizzimo, F24, Cancom en Juniper Networks.

Severn Kopinski is nieuwe Channel Account Manager bij Digital Shadows.

Severn Kopinski is nieuwe Channel Account Manager bij Digital Shadows.

Severin Kopinski voegt zich ook bij het team als Channel Account Manager, eveneens voor de DACH-regio. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitbreiding van het partnerlandschap. Kopinski werkte laatstelijk in de verkoop bij fabrikant Securepoint en daarvoor bij systeemhuis PCM.

Naast de managers versterkt Digital Shadows het DACH-team met twee Customer Success Managers, die garant moeten staan voor directe en persoonlijke klantenondersteuning.

SearchLight voor MSSP

In het partnerprogramma hebben Managed Security Service Providers (MSSP) nu toegang tot een speciaal voor hen opgezette versie van de SearchLight-oplossing. Zij kunnen ofwel het volledige SearchLight-platform aanbieden of individuele functies selecteren en deze aanpassen aan de eisen van hun klanten. Meerdere cliënten kunnen tegelijkertijd worden beheerd via een gecentraliseerd overzicht. Gratis gecertificeerde API-integraties maken het ook mogelijk om gegevens over bedreigingsinformatie op een klantspecifieke manier te integreren.

Waardekrachtige wederverkopers (VAR’s) profiteren ook van het modulaire systeem van de oplossing. Zij kunnen vrij kiezen tussen de verkoop van het volledige platform of de MSSP-editie. Daarbij staat de technische en verkoopondersteuning van Digital Shadows hen terzijde.

“Ons doel is om partners en hun klanten een informatievoorsprong te geven en de effectiviteit van bedreigingsinformatie en digitaal risicobeheer te vergroten,” legt Blank uit. “In tegenstelling tot de gebruikelijke overvolle dreigingsfeeds, richt SearchLight zich op dreigingen die daadwerkelijk relevant zijn. Onnodige informatie wordt er automatisch uitgefilterd. Op die manier ontvangen klanten alleen waarschuwingen die voor hen relevant zijn. Dit betekent minder valse waarschuwingen, snellere triage en aanzienlijk meer tijd voor kritieke taken.”