Software : CS Odessa : CS Odessa ConceptDraw MINDMAP

CS Odessa ConceptDraw MINDMAP

Versie
8
Platforms
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Projecten plannen, brainstormen, notities maken en vergaderingen beheren
  • Mindmaps importeren en exporteren naar Microsoft PowerPoint-, Word- en Excel-indelingen
  • Bestel dia's, bekijk uw presentatie en selecteer specifieke kaartgedeelten die u wilt presenteren

CS Odessa ConceptDraw MINDMAP is een Windows- en OS X-tool die wordt gebruikt om ideeën en gegevens te ordenen. U kunt het programma afzonderlijk kopen of als onderdeel van ConceptDraw OFFICE, waaronder ConceptDraw PRO en ConceptDraw PROJECT.

Met ConceptDraw MINDMAP kunt u projecten plannen, ideeën brainstormen, notities maken en vergaderingen beheren. Het programma stelt u in staat om mindmaps te maken om uw denkproces te illustreren en ze uit te voeren naar een groot aantal documentstijlen. De toepassing ondersteunt verschillende kantoorindelingen, zoals Microsoft Word, PowerPoint en Excel.

U kunt presentaties maken vanuit een mindmap-document en exporteren naar Microsoft PowerPoint. U kunt een diavoorstelling genereren en meerdere presentaties in één kaart opslaan. Het programma biedt ook de View Navigator-tool om dia's te bestellen, specifieke kaartdelen te selecteren en een voorbeeld van uw presentatie weer te geven.

De ConceptDraw MINDMAP-toepassing wordt voornamelijk gebruikt in zakelijke omgevingen om ideeën en gegevens te ordenen en presenteren. Het biedt handige brainstorm- en mappinghulpmiddelen en handige presentatiefuncties. Echter, CS Odessa ConceptDraw MINDMAP wordt geconfronteerd met felle concurrentie in de categorie mindmapping omdat het niet zoveel functies of prijsopties biedt als de iMindMap van ThinkBuzan, wat een betere keuze is.

Bijgewerkt: 18 mei 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.cdmm – ConceptDraw MINDMAP Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt CS Odessa ConceptDraw MINDMAP 8

Ondersteunde bestandstypes
.CDMT ConceptDraw MINDMAP Template
.CDMTZ Compressed ConceptDraw MINDMAP Template
.CDMZ Compressed ConceptDraw MINDMAP Document
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.MMAP MindManager Map File
.OPML Outline Processor Markup Language File
Extra gerelateerde bestandsindelingen