Software : Dassault Systemes : Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Versie
2017
Platforms
Licentie Freeware
Categorie Utility

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt SOLIDWORKS en AutoCAD .DWG- en .DXF-bestanden
  • Opent individuele weergaven en laat je ze rangschikken zoals je wilt
  • Biedt dynamische weergavemogelijkheden van 3D-modellen
  • Hiermee kunt u eDrawings-bestanden opslaan in STL, TIFF, JPEG en BMP

Dassault-systemen SolidWorks eDrawings Viewer is een gratis hulpprogramma dat wordt gebruikt om eDrawings-bestanden te bekijken, af te drukken en te controleren. De desktopversie is beschikbaar voor Windows en OS X, terwijl de mobiele versie van eDrawings beschikbaar is voor aankoop voor Android en iOS.

eDrawings Viewer ondersteunt AutoCAD .DWG en .DXF bestanden, samen met SolidWorks-bestanden . Nadat u uw bestand hebt geopend, kunt u afzonderlijke weergaven openen en deze rangschikken zoals u wilt, ongeacht hoe eerder de weergaven in de originele tekening waren gerangschikt. De kijker biedt dynamische weergavemogelijkheden van 3D-modellen terwijl u automatisch door elke tekeningweergave roteert. Het programma is ook in staat om dezelfde locatie van een model in verschillende aanzichten te vergelijken door de geometrie in verschillende tekeningaanzichten te identificeren en te matchen.

Wanneer u ontwerpanalyseresultaten bekijkt die zijn gemaakt met SolidWorks-simulatie of de uitvoer van SolidWorks Plastics controleren, kunt u deze eenvoudig delen met anderen via de toepassing. Wanneer u klaar bent met het bekijken van de modi, kunt u eDrawings Viewer gebruiken om eDrawings-bestanden op te slaan in de STL-, TIFF-, JPEG- en BMP-indeling voor snelle prototyping en presentatiedoeleinden.

eDrawings Viewer is een handig hulpmiddel dat een verschillende mogelijkheden. Als u een gratis oplossing nodig hebt om eDrawings en AutoCAD DWG- en DXF-bestanden te bekijken, af te drukken en te bekijken, is Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer een uitstekende keuze.

Bijgewerkt: 7 juni 2017

▶ Primaire bestandsextensie

.sldasm – SolidWorks Assembly File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer 2017

Ondersteunde bestandstypes
.DXF Drawing Exchange Format File
.EPRT eDrawings File
.EDRW SolidWorks eDrawings File
.EASM eDrawings Assembly File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.SLDPRT SolidWorks Part File
.SLDDRW SolidWorks Drawing File
Extra gerelateerde bestandsindelingen