Software : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 2

Electronic Arts The Sims 2

Versie
Mansion & Garden Stuff
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Maak een of meer sims
  • Pas het uiterlijk en de vaardigheden van een sim aan
  • Afspelen in split-screenmodus met twee spelers

Electronic Arts The Sims 2 is het vervolg op het populaire "Sims" -spel dat de franchise startte. De game draait om het creëren en beheersen van de levens van menselijke 'sims'.

De Sims 2 biedt een life simulation-gameplay waarin je "God" speelt en een of meer virtuele levensvormen kunt besturen. Je begint met het maken van een sim en het aanpassen van alles, van het geslacht tot het lichaamstype, kapsel en tatoeages. Je kunt elke beweging die je sims maken direct manipuleren en met hun herinneringen en bewustzijn, onthouden de sims en reageren ze op andere Sims.

In de game kun je uitbreidingspakketten en spulpakketten installeren, dit zijn kleine uitbreidingspakketten. Deze pakketten bieden extra gamefuncties en items, waaronder weersystemen, vakanties in verschillende culturele gebieden, eigen dieren, staten met relaties en universiteiten. Je kunt ook spackpacks kopen die add-ons bieden, zoals vakantieartikelen, luxe voorwerpen en thema's met een bruiloftthema. "Bon Voyage" was het laatste uitbreidingspakket dat werd uitgebracht voor Mac OS X en "Apartment Life" was het laatste voor Windows. Het laatste stuffpack voor Mac OS X was "Happy Holiday Stuff" en voor Windows was "Mansion & Garden Stuff."

De Sims 2 is een leuk vervolg op het ultra populaire origineel dat de gameplay en het spel verbeterde stond je toe om met een vriend te spelen in de split-screen twee-speler modus. Als je de eerste "Sims" -versie leuk vindt, zul je waarschijnlijk dol zijn op deze tweede aflevering. Vanwege de leeftijd van The Sims 2 van Electronic Arts wil je het misschien overslaan en doorgaan naar latere Sims-releases.

Bijgewerkt: 11 juni 2018

>

▶ Primaire bestandsextensie

.sims2pack – Downloaded Sims 2 Package File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Electronic Arts The Sims 2 Mansion & Garden Stuff

Ondersteunde bestandstypes
.PACKAGE Electronic Arts Game Package File
.MAD Electronic Arts Madcow Movie File
.SC4 SimCity 4 Saved File
Extra gerelateerde bestandsindelingen