Software : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 3

Electronic Arts The Sims 3

Versie
Into the Future
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Maak een of meer sims
  • Pas het uiterlijk en de vaardigheden van een sim aan
  • Kies de wereld waarin de sim zal leven en koop items
  • Sociaal contact met anderen om vrienden en romantische partners te maken

Electronic Arts The Sims 3 is het derde deel van de populaire franchise. Hiermee kun je het leven van menselijke 'sims' maken en besturen.

De Sims 3 biedt een simulatie-gameplay waarbij je 'God' speelt en een of meer virtuele levensvormen beheert. Je begint met het maken van een sim en het aanpassen van alles, van het geslacht tot het lichaamstype, kapsel en tatoeages. Je kunt dan zijn vaardigheden selecteren, waaronder charisma, handigheid en gitaarspelen, en je sim in een carrière als medici, rechtshandhaving, journalistiek, culinair en politiek plaatsen.

Zodra je eindig met het maken van je sims kun je het type wereld of buurt kiezen waarin hij of zij zal wonen. Je kunt dan items kopen en je huis bouwen en inrichten, net zoals in de echte wereld. Het primaire doel van het spel is echter niet om gewoon dingen te kopen, maar om sociaal te interacteren met andere sims en vrienden en romantische partners te maken.

De Sims 3 werd goed ontvangen door zowel fans als critici toen het was oorspronkelijk uitgebracht in 2009. Het neemt hetzelfde vertrouwde concept van de eerste twee voorgangers en voegt een aantal nieuwe takes toe aan de serie. Je kunt ook uitbreidingspakketten kopen om meer functies, zoals werelden en items, aan het spel toe te voegen. Als je geniet van een van De Sims-releases, zul je zeker genieten van Electronic Arts The Sims 3.

Bijgewerkt: 5 februari 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.sims3pack – The Sims 3 Package File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Electronic Arts The Sims 3 Into the Future

Ondersteunde bestandstypes
.PACKAGE Electronic Arts Game Package File
.SIMS3.BAD The Sims 3 Failed Game Save File
Extra gerelateerde bestandsindelingen