Software : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 4

Electronic Arts The Sims 4

Versie
Seasons
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Slimmere sims met complexere emoties
  • Nieuwe ervaringen voor sims om tegen te komen
  • Meer mogelijkheden om te ontwikkelen
  • Seizoensartikelen, zoals kostuums voor Halloween en decoraties

Electronic Arts The Sims 4 is de vierde aflevering van de populaire Sims-franchise, waar je unieke menselijke 'sims' kunt maken, huizen kunt bouwen, relaties kunt opbouwen en werelden kunt verkennen. Het kan worden uitgebreid met talloze uitbreidings- en spelpakketten met het meest recente uitbreidingspakket "Seasons" met weer en seizoenen en nieuwe outfits.

De Sims 4 is het vervolg op De Sims 3 en wordt geleverd met heel veel nieuwe uiterlijkheden, persoonlijkheden en emoties voor sims. Je kunt ook kiezen uit meer opties bij het aanpassen van huizen, je sim helpen nieuwe ervaringen op te doen en andere relaties met andere sims ontwikkelen.

De game bevat de werelden Willow Creek en Oasis Springs, die elk meerdere buurten en veel verschillende locaties bieden. . Je kunt een sim door zeven levensfasen leiden, waaronder baby, peuter, kind, tiener, jongvolwassene, volwassene en ouderling. En natuurlijk kun je allerlei items kopen en bouwen om het leven van je sims te verbeteren.

De Sims 4 kregen gemengde beoordelingen van zowel fans als critici toen het in 2014 werd uitgebracht. Als je al bent De Sims 4 is onderdeel van de Sims-wereld en bevat genoeg nieuwe functies om aan je eetlust te voldoen. Het biedt echter niet genoeg vooruitgang om een hoogtepunt in de serie te zijn, of een smakelijk genoeg gameplay voor Sim buitenstaanders om de wereld in willen gaan.

Bijgewerkt: 12 oktober 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.package – Electronic Arts Game Package File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Electronic Arts The Sims 4 Seasons

Ondersteunde bestandstypes
.SAVE The Sims 4 Save File
.TS4SCRIPT The Sims 4 Script Archive
Extra gerelateerde bestandsindelingen