Software : GoodiWare : Good.iWare GoodReader for iOS

Good.iWare GoodReader for iOS

Versie
4
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • PDF-, TXT-, HTML- en Office Open XML-indelingen weergeven
  • Markeer tekst en teken lijnen en vormen uit de vrije hand in PDF's
  • Pagina's in PDF-bestanden toevoegen, herschikken, roteren en verwijderen
  • Bestanden en mappen kopiëren, hernoemen en verplaatsen

Good.iWare GoodReader is een iOS-app voor het lezen en annoteren van PDF-, Office XML-, TXT- en HTML-bestanden. Het wordt ook gebruikt als bestandsbeheerder.

Met GoodReader kunt u PDF-, TXT-, HTML- en Office Open XML-indelingen bekijken. De primaire mogelijkheden ervan zijn gebaseerd op het werken met het PDF-formaat. U kunt PDF-annotaties toepassen, zoals tekst markeren, highlight-opmerkingen maken en uit de vrije hand tekenen van lijnen en vormen. Met GoodReader kunt u afzonderlijke PDF-pagina's toevoegen, opnieuw rangschikken, roteren, verwijderen en e-mailen of de bestanden splitsen en samenvoegen. U kunt ook snel en veilig PDF-documenten ondertekenen.

Naast de PDF-functionaliteit kunt u met de app een groot aantal bestanden beheren, waaronder het kopiëren, hernoemen, verplaatsen, tikken en uitpakken van bestanden en mappen. U kunt zelfs foto's bekijken, naar audio luisteren en video bekijken. GoodReader biedt toegang tot servers en de mogelijkheid om bestanden op te slaan en over te zetten via Dropbox, Google Drive, OneDrive, FTP en SFTP.

GoodReader is een nuttige tool voor iOS-gebruikers die met PDF-bestanden werken omdat het met krachtige PDF-weergave en annotatie mogelijkheden. Het ondersteunt ook de indelingen Office XML, TXT en HTML en is een handig hulpprogramma voor bestandsbeheer. Als u op zoek bent naar een app waarmee u bestanden op uw iOS-apparaat kunt beheren met nuttige PDF-functies, is Good.iWare GoodReader een kwaliteitskeuze voor een betaalbare prijs.

Bijgewerkt: 18 oktober 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.pdf – Portable Document Format File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Good.iWare GoodReader for iOS 4

Ondersteunde bestandstypes
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.TXT Plain Text File
.HTML Hypertext Markup Language File
.MP3 MP3 Audio File
.JPG JPEG Image
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
Extra gerelateerde bestandsindelingen