Software : H&R Block : H&R Block At Home

H&R Block At Home

Versie
2012
Platforms
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • "Doe-het-zelf" -model
  • Stapsgewijze handleiding voor voorbereiding op belastingaangifte
  • Ingebouwde expertise die zoekt naar de maximale restitutie
  • jaarlijks bijgewerkt voor naleving van belastingcodes
  • Gegevens importeren verschillende financiële softwareprogramma's

H & R Block At Home is een belastingvoorbereidingsprogramma dat wordt gebruikt om federale en staatse belastingaangiften in te vullen en in te dienen. Het bevat stapsgewijze instructies die gebruikers door het belastingaangifteproces leiden. Zodra het retourneren is voltooid, kunnen gebruikers hun belastingformulieren afdrukken en mailen of de aangifte elektronisch elektronisch indienen. H & R Block geeft elk jaar een nieuwe editie van At Home uit om te voldoen aan belastingcodes voor het huidige belastingseizoen. Daarom is software die gedurende één belastingjaar is geïnstalleerd niet geldig voor het invullen van belastingaangiften voor een volgend belastingjaar.

At Home adverteert een "doe-het-zelf" -model zodat gewone gebruikers belastingaangiften kunnen indienen zonder behoefte aan professionele fiscale hulp. Door foutencontroles en belastingvalidatie uit te voeren, biedt At Home vertrouwen dat rendementen voldoen aan belastingregels. Het maakt ook gebruik van ingebouwde expertise om te zoeken naar de maximale terugbetaling. H & R Block biedt verschillende At Home-versies die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende gebruikersgroepen, waaronder persoonlijke gebruikers, huiseigenaren en investeerders, zelfstandigen en eigenaren van huurwoningen. Elke versie voegt stapsgewijs nieuwe functies toe om aan de groeiende behoeften van elke gebruikersgroep te voldoen. At Home biedt ook de functie Smart Import, waarmee gebruikers belastinggegevens van eerdere versies van At Home of van TurboTax, Quicken, Microsoft Money of elk financieel softwarepakket dat naar .TXF (Tax Exchange Format) -bestanden exporteert, kunnen importeren. Wanneer deze bestanden worden geïmporteerd, voert At Home automatisch gegevens in de gebruikersbelastingformulieren in met de verstrekte informatie.

De gebruikersinterface At Home biedt een stapsgewijze vragenlijst die gebruikers door het belastingaangifteproces leidt. De interface is gestructureerd door meerdere tabbladen die helpen bij het voorbereiden van verschillende soorten belastingformulieren. Tijdens het invullen van een belastingaangifte, kan elke sectie tijdelijk onvolledig worden gelaten en kunnen gebruikers doorgaan waar ze op een later tijdstip waren gebleven. De interface biedt helphulpmiddelen en de status van de huidige federale en staatsrestituties, die in realtime worden bijgewerkt terwijl gebruikers de belastingaangifteformulieren invullen. Nadat alle formulieren zijn ingevuld, valideert At Home de belastingaangifte en worden gedetecteerde fouten verzonden. Wanneer gebruikers de fouten hebben opgelost, kunnen ze het tabblad Bestand selecteren om hun belastingaangiftedocumenten elektronisch te archiveren of af te drukken.

Thuisgebruikers bestaan uit verschillende federale en staatspactbetalers die belasting heffen voor persoonlijk inkomen, zelfregistratie werkgelegenheid, investeringen en huurwoningen. Deze belastingbetalers profiteren van het "doe-het-zelf" -model, dat geld kan besparen in plaats van professionals in te huren om belastingaangiften te doen. At Home is een goede optie voor gebruikers die hun belastingen willen invullen en indienen op het federale en staatsniveau van de Verenigde Staten.

Bijgewerkt: 20 mei 2014

▶ Primaire bestandsextensie

.t12 – At Home 2012 Tax Return

▶ Andere bestandsextensies gebruikt H&R Block At Home 2012

Ondersteunde bestandstypes
.T11 At Home 2011 Tax Return
.T07 TaxCut 2007 Tax Return
.T02 TaxCut 2002 File
.T03 TaxCut 2003 File
.T04 TaxCut 2004 File
.T08 TaxCut 2008 Tax Return
.T10 At Home 2010 Tax Return
.T06 TaxCut 2006 Tax Return
.T05 TaxCut 2005 Tax Return
.T09 At Home 2009 Tax Return
Extra gerelateerde bestandsindelingen