Software : IncrediBots : IncrediBots

IncrediBots

Versie
3
Platforms
Licentie Freeware
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Bouw en simuleer robots
  • Maak werelden en deel ze met andere gebruikers
  • Leer het spel via handige zelfstudies
  • Herhalingen van je gameplay opnemen

IncrediBots is een op fysica gebaseerd simulatiespel dat kan worden afgespeeld in een webbrowser. De game is oorspronkelijk uitgebracht op 31 oktober 2008 en staat nu op versie 3, een publieke bètastadium.

De game heeft een sandbox-gamemodus waarmee je robots kunt bouwen, zoals auto's. tanks en ruimteschepen, door het verbinden van vormen en gewrichten. Wanneer u klaar bent met uw robot, kunt u uw robot simuleren en besturen met door de gebruiker ingestelde gezamenlijke activeringssleutels. Het spel stelt je ook in staat om aangepaste werelden te creëren, genaamd uitdagingen die speelbaar zijn door andere IncrediBots-gamers. Als je hulp nodig hebt bij het begrijpen van hoe je de game moet spelen, biedt IncrediBots tutorials voor begeleiding.

De game biedt een leuke manier om op fysica gebaseerde robots en werelden te creëren en te simuleren. Het is gericht op een jonger publiek, maar wordt ook gespeeld door oudere gamers. De game biedt een actieve community met verschillende gebruikersranglijsten en banen die de ervaring aangenamer maken. IncrediBots is een leuke physics-simulator waarmee je je eigen robots en werelden kunt maken.

Bijgewerkt: 27 april 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.ib3 – IncrediBots 3 Saved Challenge File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt IncrediBots 3

Ondersteunde bestandstypes
.IB2 IncrediBots 2 Saved Challenge File
.IBRO IncrediBots Robot File
.IBCH IncrediBots Challenge File
.IBRE IncrediBots Replay File
Extra gerelateerde bestandsindelingen