Software : Microsoft : Microsoft Word for iOS

Microsoft Word for iOS

Versie
1
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteuning voor DOCX- en DOC-indelingen
  • Voeg tekst, afbeeldingen, vormen, tabellen, grafieken en meer toe
  • Open en deel documenten via OneDrive, iCloud en Dropbox
  • Bekijk uw document in de echte lay-out of gemakkelijk leesbare lay-out

Microsoft Word voor iOS is een app die wordt gebruikt om documenten te maken en bewerken. U moet inloggen met uw Microsoft Office 365-account om de documenten te bewerken. Zonder een abonnement kunt u alleen de documenten bekijken.

Word voor iOS wordt gebruikt om documenten te maken en te bewerken voor persoonlijk en zakelijk gebruik. De app ondersteunt de DOCX- en DOC-indelingen en biedt u veel van dezelfde opmaakmogelijkheden van de desktopversie. U kunt afbeeldingen, vormen, tabellen, diagrammen en vergelijkingen invoegen in uw document. U kunt uw Word-documenten ook openen en delen via verschillende wegen, waaronder e-mail, OneDrive, iCloud, Dropbox en SharePoint.

De app wordt geleverd met speciale functies die zijn afgestemd op uw iPhone en iPad. U kunt uw document bekijken in de echte lay-out of in een gemakkelijk leesbare lay-out die is ontworpen voor uw mobiele scherm. Alle bewerkingen die u in uw document aanbrengt, worden op al uw apparaten weergegeven via OneDrive, waarmee u verder kunt gaan met uw werk dat u op een ander apparaat bent gestart. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw werk verliest wanneer u ook onderweg bezig bent, omdat de app uw document automatisch opslaat.

Word voor iOS brengt de industriestandaard software naar het iOS-platform. Het wordt geleverd met veel van de vertrouwde functies van de desktopversie van Word en stelt gebruikers in staat om onderweg documenten te maken en te bewerken. Microsoft Word voor iOS is de beste iOS-tekstverwerker voor Office 365-abonnementhouders. Als u echter geen abonnement hebt, zijn andere apps zoals Pages of OfficeSuite Pro een betere optie om uw documenten te bewerken.

Bijgewerkt: 3 november 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.docx – Microsoft Word Open XML Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Microsoft Word for iOS 1

Ondersteunde bestandstypes
.DOC Microsoft Word Document
.JPG JPEG Image
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.JPEG JPEG Image