Software : National Instruments : National Instruments Multisim

National Instruments Multisim

Versie
14
Platform
Licentie Commercial
Categorie Scientific

Software Review

Hoofdfuncties

  • Bouw geavanceerde stroomvoorzieningschakelingen
  • Toegang krijgen tot een database met duizenden componenten die zijn geverifieerd door toonaangevende fabrikanten van halfgeleiders
  • Krijg snel toegang tot simulatieresultaten en voer analyses uit
  • Visualiseer simulatieresultaten met stroom, stroom, spanning en digitale sondes

Nationale instrumenten (NI) Multisim is een elektronische schematische opname- en SPICE-simulatieomgeving. De software is beschikbaar in twee edities, één voor docenten en studenten en de andere voor onderzoekers en professionals.

Met de onderwijseditie kunt u concepten voor analoge, digitale en voedingsschakelingen leren. Het biedt interactieve componenten en simulatie-gestuurde instrumenten zoals Multisim-instrumenten, LabVIEW aangepaste VI's en NI-ELVISmx-instrumenten. Met deze instrumenten kunt u het gedrag van circuits meten en simulatieresultaten bekijken.

De professionele editie biedt een breed scala aan simulatie- en analysehulpmiddelen die u helpen besparen op ontwikkelingskosten, circuitprestaties optimaliseren en afdrukken verminderen Circuit Board (PCB) prototype iteraties. De software bevat een database met duizenden SPICE-modellen en PCB-footprints die zijn geverifieerd en getest door toonaangevende fabrikanten van halfgeleiders zoals Infineon, NXP, Texas Instruments en Analog Devices. De software biedt ook een bibliotheek met geavanceerde stroomcomponenten, zoals krachtige IGBT's en MOSFET's, waarmee u voedingssystemen nauwkeurig kunt evalueren.

Multisim wordt gebruikt door opvoeders, onderzoekers en ingenieurs over de hele wereld. De software biedt een verscheidenheid aan functies die het tot een krachtige elektronische schematische opname en SPICE-omgeving maken. De applicatie wordt ook geleverd met een jaarlijks lidmaatschap van het NI Standard Service Program (SSP), dat u regelmatig software-updates, ondersteuning van NI-applicatietechnici en geplande onderhoudsreleases biedt. Of u de software nu in een educatieve of professionele omgeving gebruikt, National Instruments Multisim is een tool van hoge kwaliteit.

Bijgewerkt: 26 mei 2017

▶ Primaire bestandsextensie

.ms14 – Multisim 14 Circuit Design File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt National Instruments Multisim 14

Ondersteunde bestandstypes
.MP9 Multisim 9 Project File
.MSM Multisim Circuit Design File
.MS7 Multisim 7 Circuit Design File
.MP7 Multisim 7 Project File
.MS8 Multisim 8 Circuit Design File
.MS9 Multisim 9 Circuit Design File
.MS10 Multisim 10 Circuit Design File
.MPZIP Multisim Pack File
.MS13 Multisim 13 Circuit Design File
.MP13 Multisim 13 Project
.MP10 Multisim 10 Project File
.MS11 Multisim 11 Circuit Design File
.MS12 Multisim 12 Circuit Design File
.MP12 Multisim 12 Project
.MP11 Multisim 11 Project File
.MP14 Multisim 14 Project
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.EWB Electronics Workbench Circuit Design File