Software : Outwit Technologies : Outwit Hub

Outwit Hub

Versie
4
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Internet

Software Review

Hoofdfuncties

  • Bekijk de links, documenten, afbeeldingen en contacten op een webpagina
  • E-mailadressen, RSS-feeds, koppelingen en gegevenstabellen exporteren naar HTML-, SQL- en CSV-indelingen
  • Gegevens in tabellen en lijsten organiseren
  • Automatische functies instellen om tijd te besparen

Outwit Hub is een programma dat wordt gebruikt om het web te verkennen en om gegevens uit online bronnen te extraheren en te ordenen. Het is beschikbaar als een zelfstandige toepassing en als een add-on voor de Mozilla Firefox-webbrowser.

Outwit Hub biedt functies voor het verkennen van het web en het verzamelen van gegevens. U kunt de URL van een website typen en Outwit Hub geeft de pagina in het toepassingsvenster weer samen met de specificaties van de pagina, zoals het aantal links op de pagina en de laadtijd. De toepassing heeft een linkerzijbalk waarmee u elke koppeling, afbeelding, document en andere gegevens die op de pagina verschijnen, kunt bekijken. U kunt zelfs links, gegevenstabellen, RSS-nieuws, e-mailadressen en meer extraheren van de pagina en de gegevens opslaan in CSV-, Excel-, SQL- en HTML-indelingen. U kunt ook afbeeldingen extraheren en ze op uw computer opslaan.

Outwit Hub biedt geautomatiseerde functionaliteit waarmee u tijd kunt besparen. U kunt opgeven hoe ongestructureerde gegevens van een pagina moeten worden geëxtraheerd, taken definiëren en macro's instellen.

Outwit Hub is voornamelijk bedoeld voor gebruikers die zonder kennis van programmeren gegevens van het web willen verzamelen. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, maar het ontbreekt aan geavanceerde scraping-functionaliteit waar sommige ervaren gebruikers misschien naar op zoek zijn. Maar dit moet u er niet van weerhouden om Outwit Hub uit te proberen, omdat het nog steeds waardevolle functionaliteit biedt voor een lage prijs, of u het nu gebruikt als een stand-alone toepassing of add-on voor Firefox.

Bijgewerkt : 23 juli 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.owm – OutWit XML Mashup File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Outwit Hub 4

Ondersteunde bestandstypes
.OWC OutWit Catch Database
.OWG OutWit Gear Database
.OWX OutWit Hub Automator File
Extra gerelateerde bestandsindelingen